Jule te

Er der noget så dejligt, varmt og hyggeligt som en rigtig jule-te med masser af varme krydderier? Herunder finder du vores allerbedste jule-teer, og husk: De må altså også godt drikkes, selvom det ikke er jul! De smager jo helt fantastisk og giver masser af varme til trætte og/eller forfrosne kroppe.

Viser 1-17 af 17 element(er)

Når det rusker koldt udenfor, og julen nærmer sig, er det bare skønt at kunne hygge sig indendøre med en dejlig kop varm te, mens man glæder sig over, at man ikke er ude i kulden...i regnen...eller i blæsten. Og her gælder det altså om at forkæle sig selv. For hvorfor ikke nyde en helt særlig te med masser af de dér hyggelige varme krydderier, som vi forbinder med jul, men som også sagtens kan og må nydes udenfor selve juletiden? Selvfølgelig skal man det, for om vinteren handler det om at forkæle sig selv og sine medmennesker!

Hvad er jule-te?

En jule-te er noget så enkelt som en ganske almindelig sort, grøn eller hvid te af god kvalitet, som er tilføjet skønne klassiske julekrydderier og måske tørret frugt. Det kan f.eks. være kanel, nellike, ingefær, mandel, appelsin, æble, solbær etc., som i smukt samspil med teen skaber den skønneste varme og fyldige aroma af.....jul. Og hygge. Og ro. Og varme og glæde.

Hos NORU kan vi tilbyde de skønneste jule- og vinter-teer, som kan lige det dér med at skabe varme og ro i en kold og måske lidt hektisk vintertid med smat på vejene og travlhed på arbejdet.

Vores udvalg

Her i shoppen finder du mange forskellige jule- og vinter-teer. Bl.a. har vi den skønne og evigt populære "Jule Te" med både hvid og sort te fra Chaplon, som du kan få i en lækker tedåse, som refill-pakning eller i en mindre æske. Også Chaplons delikate "Vinter Chai" med bl.a. kardemomme og ingefær kan du erhverve dig her på siden.

Du kan også være så heldig, at vi endnu ikke har udsolgt vores lækre jule-teer fra Te Specialisten. Disse fås i forskellige varianter - én er f.eks. med mandel, appelsin og kanel. En anden af de lækre juleteer fra Te Specialisten er en Sencha - altså en grøn te med fantastiske julekrydderier. Vi kan også tilbyde en helt økologisk variant, som mange er rigtig glade for.

Fra NUTE tilbyder vi deres virkelig skønne "Christmas Tea", som du kan få i en lækker tedåse af træ eller i en mindre pakning. Den smager bl.a. af herligt sodmodne kirsebær og muskat, og er en helt særlig jule-te, som er ret populær hos vores kunder. Du kan i øvrigt også få denne te som praktiske tebreve, som er lette at tage med dig.

Fra Carstensens Tehandel tilbyder vi den dejlige "Sort Jule Te" - en herlig te-blanding med de allerbedste julekrydderier og tørret æble. Den giver en smagsoplevelse, som du bør unde dig selv!

...og så er der pakkekalenderne!

Vi kan - som noget helt særligt - også tilbyde dig helt fantastiske te-pakkekalendere! De fås både fra Lifted Cup, fra NUTE og fra Carstensens Tehandel, og med disse får du - hver eneste dag i december indtil jul - et skønt tebrev af høj kvalitet. Og hvis du vælger den fra Carstensens Tehandel, får du faktisk 2 tebreve hver eneste dag, så du kan dele, med en du holder af! Se dem alle ovenfor.

Vær dog opmærksom på, at vores te-pakkekalendere kommer i begrænset mængde og ofte lynhurtigt bliver udsolgt. Så det handler om at være på stikkerne, når de kommer på shoppen!

Find din gode jule-te her på siden - vi er sikre på, at der er mindst én, der passer lige til dig og dine smagsløg. Og husk, at en lækker dåse julete også er en fantastisk værtindegave i juletiden!