• Økologisk
Chaplon Vinter Chai Te - 160 gram dåse
Chaplon Vinter Chai Te - 160 gram dåse
Chaplon Vinter Chai Te - 160 gram dåse
Chaplon Vinter Chai Te - 160 gram dåse

Vinter Chai Te - Dåse

Chaplon Tea
11-20-80

Her finder du vinteren skønne og smagsfulde chai te fra Chaplon Tea. En skøn økologisk sort te, lavet på Ceylon UVA Pekoe Te og tilsat de skønneste varme masala krydderier. En te der er inspireret af Sri Lanka og dyrket under de bedste vilkår for mennesker og miljø. Læs mere om den fantastiske chai te længere nede på siden.

129,00 kr.

Beskrivelse

Chaplon Vinter Chai Te, det nyeste skud på stammen af de fantastiske smagsfulde og økologiske teer fra Chaplon Tea. Her dyrkes teerne på Sri Lanka, hvilke også lader sig inspirerer i denne sorte chai te. Her har man prøvet at få varmen og klimaet fra det fantastiske område hvor teerne vokser, ned i teens smag. Dette ses i teens skønne ingredienser og dejlige karamel aroma.

Chaplon Vinter te er lavet på håndplukket sort Ceylon UVA Pekoe Te, også bare kaldet soft pokoe. Soft pokoe er en dejlig fyldig te med en endnu mere rund smag end de andre Ceylon teer. Tebladende plukkes mens de stadig er små og lysegrønne, hvilket giver en let, ren og elegant te. Derudover er teen tilsat masala krydderier, som også bruges i og omkring Sri Lanka. Masala krydderierne består af de skønneste varme krydderier som blandt andet ingefær, kanal og peber.

Tebladende du finder i teen er krøllede korte blade, som giver dig en lys gylden te, med en sød krydret smag og en dejlig duft af lokkende krydderier.

En dejlig økologisk kvalitetes-te, som du for guds skyld ikke må snyde dig selv for i de kolde vinter stunder. Alle teerne fra Chaplon Tea, er lavet med repekt for mennesker og natur, og de sikres at teen dyrkes uden brug af gødning, kunstrige tilsætningstoffer og sprøjtemidler der kan kan skade miljøet. Så teen er ikke bare lækker og smagsfuld, du kan rent faktisk også drikke den med god samvittighed.

Brygning: Du skal bruge 90 grader varmt vand, når du skal brygge en kop Vinter Chai te. Lad teen trække i 5 minutter før den drikkes.

Indhold: Her får du 160 gram Chaplon Vinter Chai te i en fin dåse.

Ingredienser:  Ceylon te*, kanel*, Ingefær*, kardemomme*, nelliker*, peber*, lakridsrod* og naturlig aroma. *= økologisk. Indeholder lakrids.

Produktoplysninger

Varianter
Sort te
Vægt
160 gram
Økologisk
Ja
Land
Sri Lanka

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)