• Økologisk
Bjergblomst te fra Chaplon Tea i dåse
Bjergblomst te fra Chaplon Tea i dåse
Bjergblomst te fra Chaplon Tea i dåse
Bjergblomst te fra Chaplon Tea i dåse

Bjerg Te - Dåse

Chaplon Tea
11-20-05

Grøn og sort te, tilsat tørrede rosenblade, morgenfruer, kornblomster og naturlige frugtolier - Eksotisk frisk og blød smag. Nyt navn - men samme velkendte Bjergblomst te.
Det er den perfekte morgente, men kan naturligvis nydes på alle tider af døgnet. Følg vores bryggeguide nedenfor, så du får den allermest velsmagende kop te.

Her i stor, flot dåse med 160 gram i - flot at have stående i køkkenet.

Beskrivelse

En virkelig skøn te, der leder tankerne hen på sol, blomster og lækker natur. Chaplon Bjerg te er lavet af økologisk grøn og sort te. Tebladene er tilsat tørrede blomster og naturlige frugtolier, nøje afstemt for at lave denne lækre teblanding. Bjerg teen i sig selv er virkelig dekorativ og farvestrålende, så den er indbydende at servere for dine gæster. Teen er desuden perfekt at bruge til iste, fordi smagen er let og sommerlig.

Bjerg teen er præcis den samme te som Chaplons Bjergblomst te - den har kun fået nyt navn.

I denne blanding er der brugt teblade fra Chaplons forårshøst. Tebladende høstes to dage før tid, hvilket giver en te af virkelig høj kvalitet, til stor nydelse for alle der drikker den.

Sådan brygger du Bjerg teen

Vil du gerne opnå den allerbedste smag med din Bjerg te, så anbefaler vi at du følger denne fremgangsmåde.
Vandet du skal brygge med, skal være 85 grader varmt. Måske har din elkedel en temperatur indstilling? Hvis ikke, så kog tevandet ligesom du plejer og lad det køle ned, før du brygger te med det. Det er ikke fordi vi går så nøje op i at vandet er præcis 85 grader, men olierne i den grønne te bliver 'brændt af' hvis du bruger helt kogende vand og så giver det ikke meget smag til dig.
Du skal bruge ca en teskefuld te til en almindelig kop te. Doseringen afhænger helt af hvor meget te du skal brygge, og er du ude i at brygge en hel kande, anbefaler vi at du bruger 3 teskefulde i stedet for. Hæld vandet over tebladene og lad den trække i 3-4 minutter.

Det er vigtigt at bruge en ordentlig tesi til tebladene. Der skal være god plads i sien, så teen kan flyde rundt. På denne måde får du trukket flest olier ud af tebladene og får altså den allerbedste smag i teen.

Du kan brygge op til 3 gange på de samme teblade, når teen er af så god kvalitet som Chaplons teer er. Tebladene må bare ikke blive helt kolde før du brygger igen, for så stivner olierne og du vil ikke få et lige så godt resultat 2. og 3. gang.

Her fås Bjerg te fra Chaplon Tea i en stor dåse med 160 gram te i.

Her kan du se en masse andre spændende varianter

Ingredienser: Økologisk grøn te, økologisk sort te, økologiske rosenblade, økologisk morgenfrue, naturlig aroma (mango), økologisk kornblomst

Produktoplysninger

Varianter
Grøn te
Sort te
Vægt
160 gram
Økologisk
Ja

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)