• Økologisk
Mælkechokolade M. Kaffe & Kokos - Malmö Chokladfabrik

Mælkechokolade M. Kaffe & Kokos

Malmö Chokladfabrik
117-44-04

En dejlig voksen økologisk mælkechokolade fra svenske Malmö Chokladfabrik. Chokoladen har fået tilføjet kaffelikør, ægte vanilje og kokos. En skøn chokolade som er perfekt at nyde til kaffen. Læs mere om den skønne chokolade længere nede på siden.

60,00 kr.

Beskrivelse

Her finder du en lækker mælkechokolade med kaffe og lakrids fra svenske Malmö Chokladfabrik. Et dejligt smagsfuldt kræmmerhus med cremet økologisk chokolade i. En dejlig voksen mælkechokolade med en helt tilpas sødme og tekstur. Mælkechokoladen er smagt til med økologisk og Fairtrade ægte vanilje, kokos og kaffelikør. Denne chokolade er helt perfekt at nyde til en dejlig kop varm kaffe. En dejlig smagsfuld chokolade, hvor alle ingredienserne går fantastisk godt i sammenspil og giver dig flere gode smagsnuancer.

Den søde og hyggelige indpakning som chokoladen har fået, gør det perfekt i en gavekurv eller som en skøn værtindegave. Chokoladen kan selvfølgelig også bare være til ren selvforkælelse.

Chokoladen er lavet og pakket på en helt nøddefri fabrik.

Ingredienser: Rørsukker*, kakaosmør*, sødmælkspulver*, kakaomasse*, sheasmør*, kokosflager*, naturlig aroma (kaffelikør), vaniljestang*. Kakaotørstof min 37%

Allegener: Mælk

Opbevaring: Opbevares bedst ved 16-20 °C.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 2470 KJ/ 592 Kcal
Fedt: 42,1 g
Heraf mættede fedtsyrer: 25,8 g
Kulhydrater: 45,6 g
Heraf sukkerarter: 44,8 g
Protein: 6,4 g
Kostfibre: 0 g
Salt: 0,2 g

Produktoplysninger

Vægt
90 gram
Økologisk
Ja
Fairtrade
Ja

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)