• Økologisk
Snaps Bornholm No. 1 Chili Snaps - 50 cl

No. 1 Chili Snaps - 50 cl

Bornholm Spirits
122-100-02

No. 1 Chili snaps er en god og smagsfuld dansk snaps, som varmer sjælen. Denne chili snaps er lavet på flere forskellige chilier, heriblandt chilien Trinidad Moruga Scorpion, som i 2012 blev kåret til verdens stærkeste chili. 

Beskrivelse

Med No. 1 Chili Snaps fra Snaps Bornholm, får du en varmende snaps med en dejlig smag. Snapsen er lavet på flere skønne og stærke chilier som alle er bragt hjem til det mildere klima på den danske ø Bornholm, hvilket giver denne snaps sin gode smag.

Blandt de anvendte chilier finder du blandt andet Trinidad Moruga Scorpion. Chilien Trinidad Moruga Scorpion kommer fra de Caribiske øer Trinidad & Tobago, og er en stærkt pikant chili der med sin hæsblæsende 2,009,231 scoville, i 2012 blev kåret til verdens stærkeste chili. I navnet på chilien finder du også ordet Scopion, dette skulle stamme fra chiliens spids, der skulle stikke som brodden på en skorpion. 

Med de skarpe chilier og den gode smag af alkohol, får du her en god dansk snaps som varmer sjælen. Snapsen kan både drikkes alene, eller anvendes i drinks. Prøv den f.eks. med lemon sodavand.

I denne flotte flaske med den klare gullige snaps, får du 500 cl. snaps - så der er rigeligt at dele ud af. Sæt snapsen på bordet til julefrokosten, påskefrokosten, brunchen eller på søndags-morgenbordet, og start dagen med en varm sjæl. 

Se hele de dejlige udvalg af snaps fra Snaps Bornholm, lige her.

Produktoplysninger

Alkohol
Ja
Økologisk
Ja
Indhold
50 cl
Alkoholprocent
40%
Type
Snaps
Land
Danmark

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)