• Økologisk
Snaps Bornholm No. 2 Havtorn, Dild & Agurk Snaps - 50 cl

No. 2 Havtorn, Dild & Agurk Snaps - 50 cl

Bornholm Spirits
122-100-03

No. 2 Havtorn, Dild & Agurk snaps er en god og smagsfuld dansk snaps, som varmer sjælen. Den lækre milde snaps, er Snaps Bornholms bud på en god snaps der passer til Ny Nordisk madlavning. Læs mere om denne snaps længere nede på siden.

Beskrivelse

Med No. 2 Havtorn, Dild & Agurk Snaps fra Snaps Bornholm, får du en mild og lækker snaps med en dejlig smag. Denne vidunderlige snaps har fået de tre hovedingredienser havtorn, agurk og dild. Havtornen finder man efterhånden overalt i det danske land på klitter og skrænter. Havtorn vokser ofte hvor andre bærgivende buske må lade livet. Sent på året kan man høste de skønne syrlige havtorn og anvende dem i blandt andet snaps, som du finder her. Udover Havtorn har Snaps Bornholm tilsat agurk og dild, for at opnå deres bud på en snaps der passer til Ny Nordisk madlavning.

Med de skønne bær, frugter og krydderier samt den gode smag af alkohol, får du her en god dansk mild snaps som stadig varmer sjælen. Snapsen kan både drikkes alene, eller anvendes i drinks. Prøv den f.eks. med tonic sodavand.

I denne flotte flaske med den klare gullige snaps, får du 500 cl. snaps - så der er rigeligt at dele ud af. Sæt snapsen på bordet til julefrokosten, påskefrokosten, brunchen eller på søndags-morgenbordet, og start dagen med en varm sjæl. 

Med snaps fra Snaps Bornholm, finder de flere gode smagsvarianter, samt en god gaveidé. Vi har samlet det hele til dig her.

Produktoplysninger

Alkohol
Ja
Økologisk
Ja
Indhold
50 cl
Alkoholprocent
40%
Type
Snaps
Land
Danmark

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)