• -10%
  • Økologisk
Snaps Bornholm No. 3 Figen - 50 cl

No. 3 Figen Snaps - 50 cl

Bornholm Spirits
122-100-04

En stormende og modig økologisk snaps, hvor der intet er af skjule. Den lækre frugtige figen giver her No. 3 snaps, sin fyldige frugtige smag. Prøv denne snaps alene eller bland den i skønne drinks.  

Beskrivelse

Med No. 3 Figen Snaps fra Snaps Bornholm, får du en fremstormende og lækker økologisk snaps med en dejlig smag. Denne figensnaps er en modig smagsvariant, hvor der intet er at skjule, frugtens fyldige og frugtige karakter viderføres i gode smag. 

Med de figner samt den gode smag af alkohol, får du her en god dansk snaps som varmer sjælen. Denne snaps kan både drikkes alene, eller anvendes i drinks. Prøv den f.eks. med koldpresset æblejuice.

I denne flotte flaske med den klare gullige snaps, får du 500 cl. snaps - så der er rigeligt at dele ud af. Sæt snapsen på bordet til julefrokosten, påskefrokosten, brunchen eller på søndags-morgenbordet, og start dagen med en varm sjæl. 

Med snaps fra Snaps Bornholm, finder de flere gode smagsvarianter, samt en god gaveidé. Vi har samlet alle Snaps Bornholms skønne varianter her.

Produktoplysninger

Alkohol
Ja
Økologisk
Ja
Indhold
50 cl
Alkoholprocent
40%
Type
Snaps
Land
Danmark

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)