• Økologisk
Snaps Bornholm No. 6 Blåbær & Citron Snaps - 50 cl

No. 6 Blåbær & Citron Snaps - 50 cl

Bornholm Spirits

No. 6 Blåbær & Citron Snaps er en frisk og økologisk snaps, med en frugtig eftersmag. Når du tager og drikke denne snaps, mærker du først en nappen i ganen for derefter af mærke dens varme, og til sidst den behagelige eftersmag. En dejlig blanding af ingredienser som giver dine smagsløg lidt forskellige at forholde sig til. Læs mere om den skønne snaps, længere nede på siden.

122-100-07
Forventet afsendelse: 8-10 hverdage
249,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Med No. 6 Blåbær & Citron Snaps fra Snaps Bornholm, får du en god smagsfuld økologisk snaps, med en dejlig frugtig syrlighed og en flot blå/rød farve. Denne vidunderlige snaps er resultatet af to fantastiske ingredienser, som sammen giver dig en snaps, der napper i ganen men samtidig bringer en dejlig behagelig eftersmag med sig. 

Det var først for ca. 300 år siden at citroner rigtig vandt indpas i de danske køkkener. Men da den først kom ind i køkkenet kom den aldrig ud igen, og det har Snaps Bornholm taget med sig i denne snaps. Her har de taget spiralskåret citron og tilsat deres snaps, for at opnå en frisk syrlighed.
Blåbær har derimod været en del af det Skandinaviske køkken i lang tid. Og når det kommer til blåbær, så vokser de særligt godt på bornholm, så de gode blåbær er nemme at tilgå. Og det har Snaps Bornholm også valgt at gør brug af her. For den dejlige smag fra blåbærerne, er nemlig med til at skabe en rigtig god smagsbalance i No. 6.

Med syrligheden fra citronerne, den søde frugtige smag fra blåbærerne og den gode smag af alkohol, får du her en god dansk snaps som varmer sjælen. Denne snaps kan både drikkes alene, eller anvendes i drinks. Prøv den f.eks. med Ginger ale.

I denne flotte flaske med den klare snaps, får du 500 cl. snaps - så der er rigeligt at dele ud af. Sæt snapsen på bordet til julefrokosten, påskefrokosten, brunchen eller på søndags-morgenbordet, og start dagen med en varm sjæl. 

Snaps Bornholm har skabt flere vidunderlige smagsvarianter inde for snaps. Så gå ombord i deres skønne sortiment og lad snapse-bordet flyde med lækkerrier. Vi har samlet alle de 8 varianter samt en god gaveæske fra Snaps Bornholm her.

Produktoplysninger

Alkohol
Ja
Økologisk
Ja
Indhold pr. flaske
50 cl
Alkoholprocent
40%
Type
Snaps
Land
Danmark

Bedømmelse Anmeldelser (0)