• -25%
Malenes Rød Færdigblandet Gløgg

Rød Færdigblandet Gløgg, 10% - 750 ml

Malenes Gløgg
123-101-02

En god færdigblandet rødvinsgløgg, lavet på rødvin og koncentrat fra tranebær og blåbær. Tranebærret giver gløggen sin gode friskhed. Det eneste du skal gøre er at opvarme gløggen og tilsætte smuttede mandler. Læs mere om den gode gløgg, længere nede på siden.

Beskrivelse

Nu bliver det ikke lettere at lave en god og smagsfuld gløgg til dine gæster. Med Malenes færdigblandede rødvinsgløgg, det eneste du skal gøre er at varme gløggen op til 65°, og tilsæt så lidt smuttede mandler - du kan også tilføje rosiner, men dette behøves ikke, kun for syns skyld. Lad ikke gløggen koge ind over blusset, da det vil ændre smagen og forstærke sødmen, opvarm i stedet med det samme og fjern så fra blusset.

Denne røde gløgg, er lavet på 70% rødvin som har fået tilsat flere af julens dejlige krydderier. Derudover er gløggen er tilsat koncentrat fra blåbær og tranebær, for at give en dejlig friskhed til smagen når gløggen opvarmes.

Du får altså her en god, smagsfuld og varmende rød 'voksen' gløgg, som du kan forkæle dig selv og dem du holder af med.

Vær opmærksom på at denne rød gløgg har en alkoholprocent på 10%.

Levering: 
Skal du være sikker på at have lækker gløgg parat til julen, så forudbestil den nu. Vi forventer at få varen hjem d. 17/11-2021 og afsender så snart den vi får den leveret. Vi trækker først pengene når varen afsendes.

Produktoplysninger

Alkohol
Ja
Indhold
75 cl
Alkoholprocent
10%
Type
Gløgg
Land
Danmark

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)