Nordic Coal skål fra Broste Copenhagen med diameter på 20 cm

Nordic Coal Skål - Ø20

Broste Copenhagen
52-74-42

En lækker stor skål i et smukt og populært design. Skålen er fra den populære Nordic Coal serie, og har den smukke grå-sorte farve. Skålen måler Ø20xH11 cm, og er perfekt til servering af lidt større retter, såsom kartofler, salater mm. 

280,00 kr.

Beskrivelse

Med denne fantastiske skål, kan du servere dine måltider på en smuk og elegant måde. Nordic Coal skålen har fået et flot design, med en højde på hele 11 cm og en diameter på 20, samt den smukkeste grå-sorte farve. En skål der både i størrelse og farve er god til smukke serveringer af lidt større retter. Server dine kartofler, salater, store mængder af dressinger / saucer og meget meget mere. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan serverer i denne skål. 

Skålen er fra Broste Copenhagens smukke Nordic Coal serie. En serie der er inspireret af de danske skove, hvilket har givet serien sin smukke grå-sorte farve. Ligesom skoven, skifter denne serie også farve fra produkt til produkt. Du finder altså ikke to skåle der er ens. Dette skyldes hele keramik skålens glaserings- og brændingsproces. Skålens glaseringer skifter nemlig farve i forhold til blanding, påføring og hvor i ovnen skålen har stået under brændingen. Dette viser kun skålen høje kvalitet og helt særlige og unikke design, som gør hver skål unik. 

En flot og unik skål som kan bruges til lækre serveringer af dine måltider, og som pynter i ethvert hjem.

Mål
Diameter: 20 cm
Højde: 11 cm

Materiale: Stentøj
Serie: Nordic Coal

Produktoplysninger

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)