4 stk MULTI Miniskåle fra Rig-Tig
Den største skål i sættet
Den næst-største skål i sættet
Den næst-mindste skål i sættet
Den mindste skål i sættet
4 stk MULTI Miniskåle fra Rig-Tig
Den største skål i sættet
Den næst-største skål i sættet
Den næst-mindste skål i sættet
Den mindste skål i sættet

MULTI Miniskåle - 4 stk

RIG-TIG
124-76-15

Et lækkert sæt med 4 farverige miniskåle lavet i bambus melamin. Skålene kan både bruges som serveringsskåle eller som dl skåle. Hver skål er også et målebæger med henholdsvis 1 dl, 2 dl, 3 dl og 4 dl. Målene er markeret på skålene, som kommer i farverne lyseblå, lysegrå, lysegrøn og lyserød.

Beskrivelse

MULTI miniskåle fra RIG-TIG by Stelton, er 4 små og praktiske skåle i fire smukke farver. Skålene er lavet i bambus melamin og kan både bruges som serveringsskåle eller som målebægere. Med de fine farverige skåle, kan du lave en flot servering af både nødder, dip, oliven, grøntsager, slik mm.

Skålene kan indeholde fra henholdsvis 1 til 4 dl, som er markeret ved en streg på indersiden, i hver skål. Den 'store' skål i lyseblå kan rumme 4 dl, den næste skål har fået farven lysegrøn og kan måle 3 dl, den næste skål er lysegrå med plads til 2 dl og den sidste og mindste skål er lyserød og kan rumme 1 dl.

Bambus melamin betyder her, at 30% af bambus fibrene er lavet af bambus melamin. Bambus er en meget miljøvenlig plante som er med til at reducerer forbruget af melamin.

De fire flotte skåle er designet af den svenske og dygtige designer Jens Fager. Der har en uddannelse i industridesign, og en master i indretningsarkitektur og møbeldesign.

Mål
Højde: 5,5 cm
Bredde: 12 cm
Længde: 12 cm

Designer: Jens Fager
Mærke: Rig-Tig by Stelton
Materiale: Bambus Melamin

Produktoplysninger

Materiale
Bambus
Antal
4 stk

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)