Te & Kaffe Specialisten - Sirup m. Amaretto

Sirup m. Amaretto

TE Specialisten
92-41-08

Denne sirup er med smag af amaretto, og den er virkelig skøn, at bruge til din kaffe, din morgenmad, eller dine hjemmelavede desserter, som en lækker smagsforstærker. Siruppen med amaretto er yderst velegnet til især din caffe latte, hvis denne lige skal have en lækker smag af mandel.
Brug den også med fordel i drinks!

Beskrivelse

Siruppen med smag af amaretto fra Te & Kaffe Specialisten er virkelig en lækker sirup. Brug den som en lækker ekstra forkælelse, til din kaffe og tilføj en dejlig smag af mandler, til din morgen- eller eftermidagskaffe. Og det selvfølgelig både den varme kaffe, eller den kolde (iskaffe) hvor du kan bruge siruppen med amaretto. Du kan med fordel bruge siruppen i stedet for sukker i kaffen.

Du kan også sagtens bruge en teskefuld til din morgenmad. Brug det f.eks. på din yoghurt eller skyr, sammen med din mysli, for at give lidt ekstra lækker smag hertil. På desserter og kager, kan du også sagtens bruge denne virkelig lækre sirup, og give en god smag af mandel. Især på pandekager og vafler med is, er siruppen med smag af amaretto virkelig lækker.
Derudover, er siruppen også virkelig god at bruge i drinks!

Der er ikke tilsat E-numre eller kunstig farve i sirupperne fra Te & Kaffe Specialisten. Dermed adskiller sirupperne sig fra mange andre. Der er tilsat glukosesirup til sukkeret under produktionen. Glukosesirup er med til at sikre, at den skønne sirup ikke krystalliserer.

Indhold: 250 ml
Holdbarhed: Siruppen har en holdbarhed på ca. 14 dage efter åbning, ved en opbevaring på max 5 grader.

Ingredienser:
Sukker (EU), vand, glukosesirup (EU), naturlig aroma

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1241 kJ / 292 kcal
Fedt: 0 g
- Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrat: 73 g
- Heraf sukkerarter: 55 g
Protein: 0 g
Salt: 0,01 g

Produktoplysninger

Smag
Amaretto
Indhold
250 ml

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)