64% Dark Hot Chocolate fra BARÚ

64% Dark Hot Chocolate

BARÚ
55-30-04

Kakaopulver til varm kakao, der er lavet på 64% belgisk kakao. Du tilsætter blot varm mælk eller soja mælk, og så får du alletiders kop lækre cremede kakaodrik.
Du kan med fordel tilsætte små skumfiduser eller flødeskum for en ægte luksus oplevelse. Det er også et hit hos børn og barnlige sjæle ❤️

Her får du en kakao der er fri for GMO, kunstig farve og kunstig smag! Bare ren kakaonydelse.

65,00 kr.

Beskrivelse

Denne kakao blanding er lavet på den skønneste, belgiske chokolade. Kakao indholdet i dåsen er på hele 64% og smagen er nøje afstemt så den ikke bliver for bitter eller for sød. Her er tale om en virkelig god kakao!

Kakaopulveret opløses nemt i varm mælk. Du kan også bruge sojamælk eller eksperimentere med havremælk. Uannset hvad du vælger, får du en creme kop kakao der kan varme på en råkold vinteraften. Nyd den i sofaen under et varmt tæppe, det her er forkælelse på et højt plan.
Du skal bruge et par skefulde pulver til hver kop du vil lave - der er nok til mindst 12 store krus kakao i dåsen.

Dette kakaopulver er ikke velegnet til varmt vand, da den færdige kakao får ikke den cremede konsistens som Dark Hot Chocolate ellers er kendt for. Vil du gerne undgå komælk? Så kan du sagtens bruge en plantedrik eller soyamælk i stedet for. Du skal muligvis dosere kakaopulveret lidt anderledes. Så vi anbefaler at du starter med samme mængde som beskrevet ovenfor, og tilføjer lidt ekstra kakaopulver til du får den ønskede smag og konsistens.

Sådan kan du også servere kakao

Vil du gerne gøre kakao oplevelsen endnu bedre?
Hvis du gerne vil have en lidt mere "voksen" kakao, kan du med fordel tilføje 1-2 tsk instant kaffe til den færdige kakao. Det er den perfekte blanding hvor den kraftige smag fra kaffen mikses med den bløde smag fra kakao. Det er en varm drik du absolut ikke må snyde dig selv for!

Er det en ny og lækker dessert du er på udkig efter, får du her et lynhurtig tip til en yderst delikat og dekorativ dessert:
Tag et gin glas eller stort rødvinsglas og læg 1-2 kugler vaniljeis i. Lav et halv krus varm kakao ved siden af og hæld over isen. Hæld mindre varm kakao over isen, hvis du ikke vil have så kraftig en kakaosmag (eller der ikke er for meget is der må smelte). Pynt med friske hindbær og et par mynteblade. Vil du gerne helt undgå at isen smelter? Så lad kakaoen køle af inden du hælder den over.
På denne måde kan du både glæde dine gæster med en smuk, yderst delikat og nem dessert.

Og ellers kan du jo altid servere varm kakao på den klassiske måde: Med en skøn nypisket flødeskum. Konsistensen bliver bedst hvis du pisker fløden så den ikke er alt for stiv, så undgår du at fløden kan føles klumpet nede i den varme kakao. Serveres med nybagte boller på en kold efterårsdag, så er du et sikkert hit i huset derhjemme.

Dette er godt at vide

Indhold: 64% kakaopulver, sukker. Indeholder minimum 64% kakaotørstof.
Allergener: Kan indeholde spor af mælk, nødder, soja, gluten og peanuts.

Denne kakao er helt fri for GMO og der er hverken brugt kunstige farvestoffer eller kunstige smagsstoffer, for at producere dette lækre produkt.

Du kan finde hele vores lækre sortiment af kakaopulver her, vi har mange skønne smagsnuancer og mærker at vælge mellem. 
Eller du kan finde alle vores skønne varer fra Barú lige her. Her finder du både de vanedannende chokoladeovertrukne skumfiduser, og virkelig lækre chai varianter.

Næringsindhold (pr 100 gram):
Energi: 1480 kJ / 351 kcal
Fedt: 13 g
Heraf mættede fedtsyre: 8,5 g
Kulhydrater: 45 g
Heraf sukkerarter: 36 g
Protein: 12 g
Salt: 0,03 g

Produktoplysninger

Vægt
250 gram
Økologisk
Nej
Vegansk
Ja
Sukkerfri
Nej
Glutenfri
Ja
Laktosefri
Ja

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)