Kaffe startpakke fra NORU med kværn og hele kaffebønner

Kaffe startpakke med kværn og bønner

fra NORU

277,00 kr

I stedet for 340,00 kr

Kom godt igang med at bruge hele kaffebønner - her får du både kaffekværn og bønner i en samlet pakke.

Klik her og læs mere om produktet

+

loader

Info om varen

Med en startpakke fra NORU kommer du godt igang med at kværne dine egne kaffebønner. Vi har fundet den helt perfekte "begynder-kværn" fra Bosch, der nemt kan rumme kaffebønner nok til at du kan kværne til en hel kande kaffe ad gangen.

Men en kværn gør det ikke alene. Derfor får du også vores smagspakke med i denne startpakke, så du kan få prøvet vores forskellige bønner af uden at skulle investere i store poser kaffe til at starte op med. I smagspakken er der 100 gram af NORUs egen Organica kaffe, 100 gram NORU Mixto og 100 gram NORU Gastrónomo kaffe - nok til at du kan få prøvet hver slags af på et par kander og dermed nemmere kan finde din favorit.

Fordelene ved hele kaffebønner

Du vil hurtigt opdage at du med hele kaffebønner opnår en kop kaffe hvor du nemmere kan styre smagen - og at kaffe er drøjere i brug, hvorfor du ikke bruger lige så mange gram kaffe pr kop. Kort sagt: Du kommer til at elske at kværne dine egne bønner.

Når du så er godt igang, er det oplagt at abonnere på en af vores kaffepakker. Her vælger du selv hvor ofte du vil have en fast levering fra NORU med friske kaffebønner. 

Varenr. 10-10-13
EAN: 5714232000176

Pakken indeholder

Relaterede varer

Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder