Hurtig levering 30 dages returret Fri fragt på ordrer over 299,- Bestil inden kl 16 for levering i morgen Kundeservice: Tlf. 42421115Opret en kontoLog ind
Startpakke fra NORU med kaffekværn og hele kaffebønner

Kaffe startpakke med kværn og bønner

Varenr. STARTPAKKE-1
fra NORU

5/5 stjerner ud af 1 kundeanmeldelser.

Læs alle anmeldelserne her
Pris: 250,-
På lager
Kom godt igang med at bruge hele kaffebønner - her får du både kaffekværn og bønner i en samlet pakke.

Med en startpakke fra NORU kommer du godt igang med at kværne dine egne kaffebønner. Vi har fundet den helt perfekte "begynder-kværn" fra Bosch, der nemt kan rumme kaffebønner nok til at du kan kværne til en hel kande kaffe ad gangen.

Men en kværn gør det ikke alene. Derfor får du også vores smagspakke med i denne startpakke, så du kan få prøvet vores forskellige bønner af uden at skulle investere i store poser kaffe til at starte op med. Der er kaffe nok i smagspakken til at du kan få prøvet hver bønne af på et par kander og nemmere kan finde din favorit.

Fordelene ved hele kaffebønner

Du vil hurtigt opdage at du med hele kaffebønner opnår en kop kaffe hvor du nemmere kan styre smagen - og at kaffe er drøjere i brug, hvorfor du ikke bruger lige så mange gram kaffe pr kop. Kort sagt: Du kommer til at elske at kværne dine egne bønner.

Når du så er godt igang, er det oplagt at abonnere på en af vores kaffepakker. Her vælger du selv hvor ofte du vil have en fast levering fra NORU med friske kaffebønner. 

Hurtig levering
30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 299,-
Bestil inden kl 16 for levering i morgen
Vi vil gerne byde på en småkage til kaffen - så ved at du fortsætter med at besøge NORU, accepterer du også vores brug af cookies.

Kurven er tom

Vi vil gerne byde på en småkage til kaffen - så ved at du fortsætter med at besøge NORU, accepterer du også vores brug af cookies.