Stokes Habanero Chilli Mayonnaise, 205 gram

Habanero Chilli Mayonnaise

Stokes
95-123-26

Habanero Chilli Mayonnaise fra Stokes er en krydret mayonnaise med et lækkert bid i - perfekt til dig som elsker stærk mad. Smør den i din sandwich, bruger, på dit rugbrød eller brug den som dip til kartofler, pomfritter mm.

45,00 kr.

Beskrivelse

Giv din mad et varmt og krydret kick med Stokes fantastiske Habanero Chilli Mayonnaise. Habanero Chilli Mayonnaise er lavet på blandt andre fermenteret rød herbanero chili og duftende koriander for en god og ægte dybde i smagen. Dette er blandet med den lækre fløjlsbløde mayonnaise - en mayonnaise udover det sædvanlige. Perfekt til dig der elsker lidt bid i smagen.

Habanero Chilli Mayonnaise fra engelske Stokes, kan bruges til mange lækre retter i køkkenet. Smør Habanero Chilli Mayonnaise i dine sandwich eller ii din burger, brug det på dit rugbrød med alverdens pålæg, brug det som dip til dine pomfritter og kartofler eller bland den med dine rejer til en krydret skaldyrscocktail eller rejecocktail.

Ingredienser: Rapsolie (79%), pasteuriserede æg fra fritgående høns (13%), rød habanero chilipuré (3%) (rød habanero chili, salt, eddikesyre), ikkeraffineret råt rørsukker, citronsaft, tomatpuré, eddikesyre, havsalt, urter, sennepsmel.

Allegener: indeholder æg og sennep

Næringsindhold pr. 100 gram:

Energi: 3019 KJ/ 734 Kcal
Fedt: 80 g
Heraf mættede fedtsyrer: 5,5 g
Kulhydrat: 2,1 g
Heraf sukker arter: 1,9 g
Protein: 1,8 g
Salt: 1,1 g

Produktoplysninger

Vægt
205 gram
Glutenfri
Ja
Vegetarisk
Ja
Land
England

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)