Gaver

Gaveindkøb - let, hurtigt og uden besvær.

Er du også træt af at give de sædvanlige tre flasker vin eller en buket blomster, der visner hurtigt, når du ikke lige kan finde på noget andet, eller når ham eller hende, der skal fejres, ikke ønsker sig noget? Så er NORUs færdigpakkede gavesæt og gavekurve lige noget for dig! Vi har gaver til enhver l...

Læs mindre

Gaveindkøb - let, hurtigt og uden besvær.

Er du også træt af at give de sædvanlige tre flasker vin eller en buket blomster, der visner hurtigt, når du ikke lige kan finde på noget andet, eller når ham eller hende, der skal fejres, ikke ønsker sig noget? Så er NORUs færdigpakkede gavesæt og gavekurve lige noget for dig! Vi har gaver til enhver lejlighed, og det er let at bestille, du slipper for selv at pakke gaven ind, vi skriver gerne en personlig hilsen fra dig, og vi leverer lynhurtigt - enten til dig eller direkte til gavemodtageren!

Her på shoppen finder du et stort og yderst varieret udvalg af virkelig lækre produkter, der egner sig perfekt til gaver, ligesom du - som ovenfor nævnt - kan erhverve dig skønne færdigpakkede gavesæt og gavekurve i flot cellofan-indpakning. I gavekurvene, der er lavet af pap, er der fyld i bunden, så gaverne dels tager sig flot ud, og så de enkelte dele ikke ligger og rasler rundt mellem hinanden.

Vi har udvalgt nogle af vores yndlings-brands til de færdigpakkede gavesæt og gavekurve - heriblandt Lie Gourmet, Wally and Whiz, NUTE, Clipper, Min Yndlings Te, Blåvand Bolcher, Konnerup & Co., Estate Coffee, Farm Mountain, Ruds køkken, Barù, Himmelstund etc., og vi mener selv, at vi har en gave til enhver anledning, ligesom vi også har færdigpakkede sæt og kurve, som retter sig specielt til ham og til hende. Kan du alligevel ikke blandt vore færdigpakkede gavesæt og -kurve finde den perfekte gave til netop din anledning, så lad dig gerne inspirere af vores mange lækkerier, udvælg selv skønne ting til en stor eller lille gavepakke eller -kurv, og bestil det hele hos os. Så sørger vi for at samle hele herligheden til en dejlig gave og pakker den fint ind for dig! Vi skriver også gerne et personligt kort fra dig og lægger det ved gaven, hvis du eksempelvis ønsker at sende denne direkte til modtageren. Du vælger naturligvis selv, hvad der skal stå på kortet - når du betaler for varerne, skriver du blot din hilsen i kommentarfeltet, og så sørger vi for, at du får et håndskrevet kort på din gave.

Derfor skal du købe dine skønne gaver hos NORU

Hos NORU tilbyder vi dig et stort og varieret udvalg af varer, der egner sig perfekt til gaver. Du kan her samle alle dine gaveindkøb, slippe for selv at pakke ind - og tillige få lagt personlige hilsner ved gaverne, som du kan få sendt hjem til dig selv, eller som vi kan levere direkte til gavemodtagerne. Lette bliver det simpelthen ikke! 

Hos NORU går vi op i kvalitet, ligesom vi går ind for bæredygtighed - og så har vi en hjælpsom og imødekommende kundeservice, som vi er ret stolte af. Når du bestiller dine gaver hos NORU, er du tillige sikret gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente varerne ved vores lager i Søborg, gratis levering ved køb over et vist beløb og mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt klokkeslet og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du køber ind hos NORU kan du betale med de almindeligste betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager i Søborg.

Levering af gaver

Er du sent på den med indkøb af en gave? Det kender vi godt! Det kan som bekendt ske for selv den bedste, og derfor har vi gjort det let for dig at finde en luksuriøs og lækker gave, som også du selv ville elske at få! Og så gør vi i øvrigt vores ypperste for, at din gave når så hurtigt frem til modtageren, som overhovedet muligt! Det betyder blandt andet, at hvis du bestiller din personlige gave inden kl. 16, så sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis det skal gå ekstra hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et ret lille fragtgebyr derefter leverer gaven samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.

Hvis du er i tvivl om noget, er du naturligvis også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af gaver i Søborg

Bor eller opholder du dig i nærheden af vores lager på Tobaksvejen i Søborg, har du også mulighed for selv at afhente de bestilte gaver hos os - det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en email, så snart ordren er behandlet og klar til afhentning. Vi har dog ofte ret travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 43421115 og aftale omtrentligt afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter din bestilling!

Læs mere
Viser 1 - 83 af 83 varer
Viser 1 - 83 af 83 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder