Gaver

Er du også træt af at give de sædvanlige tre flasker vin eller en stor æske chokolade og en buket blomster, når du ikke lige kan finde på noget andet, eller når ham eller hende, der skal fejres, ikke ønsker sig noget? Så er NORUs færdigpakkede gaver eller gavekurve lige noget for dig!  

Her på shoppen finder du et pænt udvalg af virkelig lækre ...

Læs mindre

Er du også træt af at give de sædvanlige tre flasker vin eller en stor æske chokolade og en buket blomster, når du ikke lige kan finde på noget andet, eller når ham eller hende, der skal fejres, ikke ønsker sig noget? Så er NORUs færdigpakkede gaver eller gavekurve lige noget for dig!  

Her på shoppen finder du et pænt udvalg af virkelig lækre gavepakker og gavekurve til både ham og hende, og vi har udvalgt nogle af vores yndlingsbrands til gaverne - heriblandt Lie Gourmet, Wally and Whiz, NUTE, Clipper, Min Yndlings Te, Blåvand Bolcher, Himmelstund etc. Det er vores påstand, at vi altid har en gave, der passer til lejligheden! Ellers lad dig inspirere af vores mange lækkerier, udvælg skønne ting til en gavekurv, vælg kurv og bestil det hele hos os. Så sørger vi for at samle det hele til en fin gave og pakke den pænt ind til dig! Du vælger selv, om du vil købe og få pakket de forskellige ting i en lille eller en stor gavekurv af pap eller i en flot kasse af træ.

Vi pakker gaverne flot ind, og vi skriver også gerne et personligt kort fra dig, hvis du ønsker at sende gaven direkte til modtageren. Du vælger selv, hvad der skal stå på kortet - når du betaler for varerne, skriver du blot din hilsen i kommentarfeltet, og så sørger vi for, at du får et håndskrevet kort på din gave. Og dette gør vi i øvrigt ikke kun i forbindelse med vores gaveæsker: Alt på NORUs hjemmeside kan vælges som gave - bare skriv i bestillingen, at du ønsker indpakning, personlig hilsen osv. Så skal vi nok sørge for, at gøre det hele klar til dig efter dine ønsker!

Levering af gaver

Er du sent på den med indkøb af gave? Det kender vi godt! Det kan som bekendt ske for selv den bedste, og derfor har vi gjort det let for dig at finde en luksuriøs og lækker gave, som også du selv ville elske at få! Og så gør vi i øvrigt vores ypperste for, at din gave når så hurtigt frem til modtageren, som overhovedet muligt! Det betyder blandt andet, at hvis du bestiller din personlige gave inden kl. 16, så sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis det skal gå ekstra hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger indenfor bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et ret lille fragtgebyr derefter leverer gaven samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.

Hvis du er i tvivl om noget, er du i øvrigt også altid velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf.: 42 42 11 15.

Afhentning hos NORU

Bor eller opholder du dig i nærheden af vores lager på Tobaksvejen i Søborg, har du også mulighed for selv at hente dine bestilte varer hos os - det er selvfølgelig gratis! Vælger du selv at ville afhente dine varer, modtager du en email, så snart ordren er behandlet og klar til afhentning. Vi har dog ofte ret travlt, så vi vil bede dig ringe til os og aftale omtrentligt afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter din bestilling!

Gaveidéer

Afhængig af hvem du skal give en gave - og hvad anledningen er - så har vi altid gode forslag til en passende gave, som modtageren med stor sandsynlighed vil blive rigtig glad for! Det er dog en rigtig god idé - inden gaveindkøbet - at undersøge om modtageren helst drikker kaffe, te eller kakao! Her får du lidt gaveideer til forskellige anledninger:

Husk, når du betaler, at tilføje en personlig hilsen! Lige meget hvilken gave du vælger til den heldige modtager, vil det gøre ham eller hende ekstra glad - det tør vi godt love!

Gavekort

Har du svært ved at vælge mellem de mange skønne ting i vores webshop, som kan anvendes som gave, kan du i stedet vælge at give et gavekort til NORU. På den vis kan den heldige gavemodtager selv vælge sin gave fra vores kæmpe udvalg af kvalitets-kaffer, lækre teer, skønne søde sager, fantastisk bryggeudstyr og meget meget mere!

Læs mere
Viser 1 - 70 af 70 varer
Viser 1 - 70 af 70 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder