Toiletrens (750 ml) med duft af geranium, lavendel og patchouli fra Simple Goods

Toiletrens, Lyserød

Simple Goods
149-132-04

Fantastisk toiletrens der både fjerner lugten fra toilettet og årsagen til lugten.
Din overflade efterlades med gode pribiotiske bakterier, der holder overfladen ren for dårlige bakterier i flere dage efter brug.

Beskrivelse

Få rengjort dit toilet på den mest miljøvenlige måde, du lan forestille dig!
Denne toiletrens indeholder probiotiske bakterier, der nedbryder alle de dårlige bakterier og indgår i naturens eget kredsløb. Det har aldrig været nemmere at få et rent og velduftende toilet.

Du fordeler blot toiletrensen rundt i kanten af kummen og ned mod afløbet. Lad det sidde et par minutter og trække, børst rundt med toiletbørsten (både over og under vandlinjen) og skyl ud.
De probiotiske bakterier i toiletrensen vil fortsætte med at rengøre dit toilet de næste par dage. De nedbryder nemlig skidt og snavs til mindre partikler, som de spiser. Derved er der ikke næring nok til de dårlige bakterier, som herved bliver elimineret.

Når du skyller toiletrensen ud i kloakken, vil denne også blive rengjort. De probiotiske bakterier vil nu indgå i det naturlige kredsløb som de kommer fra, og vil her fortsætte med at nedbryde snavs, kalk og og andet organisk materiale og omdanne dette til kuldioxid og vand. På denne måde er du med til at opretholde en naturlig bakterieflora i naturen.

Du kan simpelthen rengøre dit toilet uden brug af skadelig kemi, med dette pH-neutrale middel - der tilmed kommer i en pæn flaske du ikke behøver gemme væk for dine gæster.

Der er 750 ml toiletrens i flasken, som er lavet i 100% genanvendt plast. For hver solgt toiletrens bliver der desuden doneret til ReSea, som er et projekt der renser havene for plast.

Ingredienser: Water, Microorganisms / probiotics EU Group and EPA Class 1, Xanthan Gum, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Organic essential Oil 99,78 % of the total ingredients are from natural origin

Produktoplysninger

Vegansk
Ja
Indhold
750 ml

Bedømmelse Anmeldelser (0)