Gaveæske med 8 stk sukkerfri chokolade fra Aalborg Chokolade

Gaveæske m. 8 stk sukkerfri chokolade

En fantastisk æske chokolade hvor der ikke er tilsat sukker! Så kan du også glæde dem, der undgår sukker - og smagen er stadig helt fantastisk. Der er brugt sødestoffer til at opnå den ønskede smag - og den smag er i top.

Leveres i flot gaveæske helt perfekt til enhver anledning.

115,00 kr.

Beskrivelse

Det er også muligt at nyde den lækre smag fra Aalborg Chokolade, selvom du ikke spiser sukker. Og det er bestemt ikke et 'ringe alternativ' der her diskes op med! Sukkeret er erstattet af sødemiddel og så er der ellers bare kælet for den helt fantastiske smagsoplevelse.

Der er 8 forskellige smage at nyde i denne æske: Classic konfekt, Passions konfekt, Cognac konfekt, Blåbær konfekt, Classic med mandel konfekt, Mint konfekt, Hindbær konfekt og Kokos konfekt.

Mørk chokolade min 55,5% kakaotørstof
Hvid chokolade uden tilsat sukker

Ingredienser:  Mandler, konsistensmiddel (E965), sødestof (E420), konservering (E202, E211), kakaomasse, sødestof (E965), kakaosmør, emulgator (Sojalecithin), naturlig vanilje aroma, naturlig premium arabisk dadelpasta, sødmælkspulver, Finsprit 96%, nat. pebermynteolie, vand, fortykningsmiddel (E440, E464), surhedsreg. middel (E330), lakridspulver, rørsukkerderivat, majsderivat, økologisk koldpresset kokosolie, veg. fedt (palme), farve (E171), frysetørret hindbær, kokosmel, konc. passionsfrugtjuice, Cognac, Læsø sydesalt.

Produktoplysninger

Vægt
80 gram
Sukkerfri
Ja
Laktosefri
Nej
Antal
8 stk.

Bedømmelse Anmeldelser (0)