• -3%
  • Økologisk
Sweet Lemon te (125 gram) i smuk dåse fra Østerlandsk Thehus

Sweet Lemon - Dåse

En skøn symfoni af citrongræs, tørrede frugt og lækker aroma - alt sammen som ren urte te uden koffein og med økologiske ingredienser. Et sikkert hit, når du gerne vil have en sød og forfriskende kop te. Også helt genial at brygge som iste og nyde på en varm sommerdag.

Teen kommer i den smukke dåse, som er kendetegnet ved Østerlandsk Thehus. Brug den som gave, og glæd en kær ven med en lækker te i smuk indpakning.

145,00 kr. 149,00 kr. -4,00 kr.

Beskrivelse

Denne urte te er virkelig forfriskende og 'sommerlig' i smagen. Kan nydes af alle, også børn og gravide da den er helt fri for koffein. Teen er også fantastisk at nyde som iste - og den kan bruges sammen med en mørk rom som en skøn velkomstdrink.

Du skal bruge 100° varmt vand når du brygger teen. Og så skal den trække i min. 8 minutter, men gerne længere. Den bliver ikke besk af at stå med teblandingen i, men optager blot mere og mere smag. Så lad den endelig trække løs.

Ingredienser: Økologisk citrongræs, økologisk æble, økologisk lakridsrod, økologisk ananas, økologisk citronskal, økologisk morgenfrueblomst økologisk jordbær og naturlig jordbær aroma.

Produktoplysninger

Varianter
Urte te
Vægt
125 gram
Økologisk
Ja
Koffeinfri
Ja
Smag
Ananas
Citron
Jordbær
Lakrids

Bedømmelse Anmeldelser (0)