Cruz Conde

I NORU har vi længe været på jagt efter exceptionelt god gin og vodka til vores sortiment af lækker spiritus - og nu er det med vores fantastiske vodka og gin fra spanske Bodegas Cruz Conde en herlig realitet!

Fantastisk spansk spiritus, når det er allerbedst

Bodegas Cruz Conde er rent ud sagt spansk, når det er allerbedst! Det skønne vinhus har eksisteret siden 1902, hvor Rafael Cruz Conde grundlagde det med det mål at producere de absolut bedste vine, hedvine og brandies fra Montilla-Moriles området i den sydlige del af provinsen Córdoba i Sydspanien.

Leverandør til kongen

Som tiden gik blev Bodegas Cruz Conde et af de allervigtigste vinhuse i området, og allerede i 1925 gjorde Kong Alfonso XIII officielt vinhuset til leverandør til det spanske hof, hvilket var den måske allerhøjeste anerkendelse for et spansk vinhus på den tid. Siden da har Bodegas Cruz Conde modtaget et hav af forskellige nationale og internationale priser og anerkendelser for deres høje produktkvalitet, ligesom vinhuset blandt meget andet er ISO-certificeret. 

I dag består Bodegas Cruz Grande som et vinhus med en perfekt blanding af traditioner, gamle teknikker og ny viden og moderne teknologier, og dette gør, at man stadig kan fremstille og levere et stort udvalg af skønne vine, hedvine og spiritusser af absolut højeste kvalitet. Og virksomheden udvikler og udvider til stadighed sin produktion og tilføjede endda i 2004 også en vineddike-kælder, hvor man producerer lagret kvalitetsvineddike af bedste slags.

Bodegas Cruz Conde hos NORU

Hos NORU har vi kastet os over den helt fantastiske gin og vodka fra Cruz Conde - vi taler om høj kvalitet og intet mindre end helt fantastisk smag! Du kan se alle de forskellige varianter nedenfor - og der er noget for enhver smag. 

Du kan blandt andet få en skøn og yderst velsmagende premium vodka, som kommer i en lækker hvid flaske og er fremstillet på helt traditionel vis. Vodkaen er super velafbalanceret i sin smag, og den egner sig perfekt til skønne vodka-cocktails.

Og så kan vi tilbyde et godt udvalg af Bodegas Cruz Condes vidunderlige ginvarianter - her er skøn lys turkisblå gin med et pift af citrusfrugt i eftersmagen og en klassisk klar gin, som er lavet på helt traditionel vis på enebær og aromatiske urter. Dertil kommer tre ginvarianter i de herligste pink farvenuancer, der kommer fra hibiscusblomster og røde bær. En af dem er blandt andet lavet på skønne solmodnede jordbær, og en anden får sine fine smagsnoter og flotte farve fra vilde skovbær. I vores udvalg af skøn gin fra Bodeagas Cruz Conde kan du altså både finde gin, der er meget klassisk i sin smag og farve, og varianter, der er yderst nutidige og moderne - og så er farverne og flaskerne bare helt fantastisk indbydende! Af samme grund er disse skønne spiritusser ikke alene et must i hjemmebaren, men også perfekte som gaver - evt. sammen med et par flotte glas fra eksempelvis Broste Copenhagen, en fantastisk flot gylden cocktailshaker eller et lige så gyldent cocktailsæt fra Bloomingville.

Se alle vores skønne varer fra Bodegas Cruz Conde herunder, og klik dig gerne ind på de enkelte for at få yderligere oplysninger.