Pukka Te

Pukka er kendt for at lave virkelig lækre urtete-blandinger, som er sammensat på et utal af måder. Al Pukka te er 100% økologisk, så vidt muligt fremstillet efter Fair Trade principperne og fri for kunstige aromastoffer og konserveringsmidler.

Herunder finder du blandt andet Pukkas perfekte aftenteer - After Dinner og Night Time - samt masser af andre vidunderlige teer, som giver de skønneste smagsoplevelser.

Viser 1-24 af 35 element(er)
Med teer fra Pukka får man et fantastisk bredt og meget spændende udvalg af virkelig delikate urtebaserede teer, som alle er af meget høj kvalitet. Hos NORU kan vi tilbyde dig Pukka-teer til næsten ethvert formål, og de er hver og en skabt på baggrund af et indtrængende ønske om, at de skal kunne skabe nærhed til naturen og dens skønhed og kraft. Hos Pukka er det nemlig en mission at deltage i opgaven med at gøre verden til et langt sundere sted at være.

Idéen bag

Bag de mange fantastisk lækre Pukka-produkter er et par idealistiske mennesker med idéen om at udbrede kendskabet til og brugen af især sundhedsfremmende urter på en måde, så de bliver en naturlig del af ganske almindelige mennerskers liv og dagligdag. De fandt, at de fleste af de urte-teer, der allerede var på markedet, ikke i særlig høj grad var velsmagende, og det blev derfor et mål for dem at skabe virkelig gode kvalitets-urteteer, der ikke alene fremmer sundhed, men som også samtidig smager fantastisk. Og dét må man i dén grad sige er lykkedes for Pukka! Oveni alt dette, så har folkene bag Pukka også stor passion og et brændende ønske om at være med til at gøre verden til et bedre og sundere sted - og det er jo svært som forbruger ikke at glæde sig over.

Navnet

På hindi betyder "Pukka" ægte/autentisk, og det var derfor helt naturligt, at man i urtete-virksomheden valgte netop dette gode ord som navn, da det helt eksakt og i kun ét enkelt ord repræsenterer alt, hvad man ønsker, at denne virksomhed skal være og stå for. Virksomheden blev officielt navngivet i 2001, og siden er det gået slag i slag, og man har fået helt enorm succes med de dejlige produkter, der i øvrigt også omfatter urtesirupper og meget andet lækkert.

Hvilken Pukka te er du til?

Hos Pukka har man udviklet teer med særligt udvalgte ingredienser til nærmest enhver lejlighed og med vidt forskellige unikke egenskaber. Der er både te, som giver dig mere energi, og te som hjælper dig med at slappe af. Der findes te til efter et måltid, detox te til at fremskynde naturlig udrensning og koffeinfri te. Desuden finder du te til dig, som er gravid, og til dig som ammer. Og så er der selvfølgelig masser af lækre teer, som du kan drikke når som helst på dagen, og som bare smager helt fantastisk.

Det kan du vælge...

...til når du skal slappe ekstra af: F.eks.  “Chamomile, Vanilla & Manuka Honey” eller "Relax".
...til efter et måltid: F.eks. “After Dinner” eller “Peppermint & Licorice”.
...til når du savner energi: F.eks. “Ginseng Matcha Green”“Revitalise” eller “Lemongrass & Ginger”.
...til når du ønsker at booste dit immunsystem: F.eks. “Elderberry & Echinacea”.
...til når du gerne vil udrense og afgifte din krop: F.eks. “Cleanse” eller “Clean Matcha Green”.
...til når som helst på dagen, når du vil forkæle dig selv eller dine kære: F.eks. "Love".
...til når du skal sove snart: F.eks. "Night Time"
...til når du bare trænger til en god og velsmagende kop urtete: En af de mange andre skønne teer fra Pukka - se alle NORUs varianter længere nede på denne side. Synes du, at det er svært at udvælge netop een lækker te, så overvej en "Selection Te Box" med ni forskellige Pukka teer - fem tebreve af hver slags. Den er i øvrigt også helt fantastisk som gave!

Ved du, at…

...flere af Pukka-teerne har vundet guldmedaljer for deres smag ved The Great Taste Awards?
...teerne fra Pukka er alle skabt med inspiration fra “Ayurveda” - en gammel indisk visdom. Ordet “Ayurveda” betyder “livets visdom”, og her er tale om en holistisk tilgang til livet, som hjælper dig med at udleve dit fulde potentiale ved at skabe balancere mellem krop, sind og sjæl.

4 tips til alle tedrikkere

  • Friskkogt vand. Sørg for altid at bruge rent og friskkogt vand til din te. Filtrér evt. vandet først. Genkoger du tidligere kogt vand, risikerer du, at det indeholder uønskede nitrater og salte.
  • Brug veltempereret vand.Brug vand, der har den rette temperatur - altså hverken for varmt eller for koldt. Hælder du for varmt vand over dine teblade, risikerer du, at visse smagsnoter ødelægges - teen får derved en "forkert" smag. Er vandet for koldt, trækkes aromastofferne ikke ordentligt ud af urterne. 
  • Lad teen trække som anbefalet.Delikate aromatiske blomster, blade og frø har kort infusionstid - fra fem til ti minutter. Hårdere frugter, rødder og bark kræver længere infusionstid - fra ti og helt op til tyve minutter. Læs på emballagen, hvor længe teen skal trække.
  • Duft til din te! Undersøgelser har vist, at 80-90% af al smag opleves gennem næsen - dvs. at vi primært smager gennem lugtesansen!