Marble glas i farven Mullberry Purple (450 ml) fra Anna von Lipa

Marble Glas - Mulberry Purple

Et helt fantastisk smukt krystalglas med marmor look-a-like mønster, der er virkelig flot at bruge både som vandglas på middagsbordet og til drinks i hjemmebaren.
Det mundblæste krystalglas har en rigtig god størrelse og er rart at holde i hånden.

Glasset er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud glas for glas, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på glassets unika og at det er mundblæst.

Beskrivelse

Dette smukke krystalglas har et fantastisk mønster der minder om marmor - og er virkelig dekorativt at bruge. Du kan både dække op med det på middagsbordet men også lave lækre drinks i din hjemmebar og servere i disse glas.
Her har glasset fået en skøn lilla farve, med mønster i både grøn, blå og orange, der allesammen passer perfekt sammen.

Der kan være 450 ml i glasset, og det tåler uden problemer opvaskemaskine.

Anna von Lipas glas bliver fremstillet i Tjekkiet, der er ganske kendte for deres glaspuster-kunst. Hvert eneste glas fremstilles med respekt for det gamle håndværk og du får et glas der emmer af kvalitet. Da glassene er fremstillet i hånden, kan der være små afvigelser i farver, tykkelse på glasset og der kan forekomme små luftbobler. Dette er alt sammen et udtryk for den gode kvalitet og at glassene er fremstillet enkeltvis.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Opvaskemaskine
Ja
Kapacitet
450 ml
Farve
Lilla

Vedhæftninger

Bedømmelse Anmeldelser (0)