• -37%
Peel maske (50 ml) uden parfume fra Ecooking

Peel Maske

Fantastisk peel maske uden parfume, der sørger for at eksfoliere alle dine døde hudceller væk i ansgitet og sætter gang i celle produktionen.
Der bliver rettet op på dine linjer og dine rynker - og du vil kunne se resultater allerede efter du har brugt masken 1. gang.

Vi er vilde med peel masken, der desuden er parfumefri - og vi er sikre på at du også bliver fan.

219,00 kr. 349,95 kr. -130,95 kr.

Kan også købes her:

Beskrivelse

Denne fantastiske peel maske er helt genial, når du gerne vil give dit ansigt et friskere udtryk og få renset huden i bund.
Den indeholder salicylsyre, der trænger helt ind i huden, renser den og reducerer udbrud. Og så er der naturlig mælkesyre i, som udglatter huden og mindsker synligheden af pigmentpletter.

Dette er en virkelig god og effektiv peel maske, med masser af aktive ingredienser i. Derfor skal du også være en smule forsigtig når du bruger den. Du skal undgå at gå ud i solen når du har masken i ansigtet, og det anbefales derfor at du bruger den om aftenen.
Du vasker blot masken af med lunkent vand når den har siddet i dit ansigt - og her bør du lige læse instruktionerne nøje. Når du starter med at bruge masken, skal den kun sidde i 4-6 minutter. Du kan herefter trappe op så den sidder i 10-12 minutter, men aldrig længere end dette.
Brug den max. 3 gange om ugen.

Vil du gerne give din hud et ordentligt fugtboost efter at have fjernet al den døde hud, anbefaler vi Ecookings Fugtmaske.

Du kan opleve at din hud vil være rød efter du har brugt masken. Det er helt normalt - men også årsagen til at det anbefales at du bruger masken om aftenen. Så har huden nemlig tid til at falde til ro igen.

Peel masken er vegansk, er helt uden parfume og så er den dermalogisk testet.

Der er 50 ml maske i bøtten.

Ingredienser: Aqua**, Lactic Acid**, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane**, Polysorbate 60, Gluconolactone, Sodium Dehydroacetate, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate

* = økologisk · ** = naturlig

Produktoplysninger

Vegansk
Ja
Indhold
50 ml
Parfume
Nej

Bedømmelse Anmeldelser (0)