Onyx Sauterpande (Ø: 26 cm) med non-stick belægning

Onyx Sauterpande - 26 cm

Lav spændende og veltilberedte stege-retter på denne sauterpande med revolutionerende non-stick belægning fra det anerkendte mærke Onyx.
Du får en sauterpande der kan holde i mange år, med garanti. Og den kan bruges på alle varmekilder, også induktion.

Vi har samlet alt info om denne sauterpande lidt længere nede på siden.

Beskrivelse

Her får du en sauterpande der er af allerhøjeste kvalitet og som er virkelig skøn at lave mad med.
Du kan bruge denne pande på alle varmekilder - naturligvis også på induktion.

Pandens overflade har en non-stick belægning der holder til alt. Du kan bruge metal redskaber på overfladen uden at den går i stykker - og den holder i rigtig mange år. Kvaliteten er simpelthen bare uovertruffen.
Den lasergraverede overflade gør at der er plads til at væske kan løbe væk fra det du steger. Du undgår derved at din mad begynder at koge på panden i stedet for at blive stegt. Derved opnår du perfekt stegeskorpe på alt du laver på denne sauterpande.
Det er oplagt at lave stegte grøntsagsretter, risretter og andet der kræver mere plads for at blive tilberedt perfekt.

Sauterpanden er lavet i aluminium og rustfrit stål over det hele, også på håndtaget. Den kan derfor uden problemer gå direkte i ovnen. Panden tåler helt op til 260°.

Du kan få sauterpanden med 2 forskellige overflader. Du vælger helt selv hvilken. Du kan enten få panden med den klassiske non-stick overflade, der er lavet med diamantstøv og er virkelig holdbar. Eller du kan vælge den nye og revolutionerende keramiske belægning, der er lavet med sand og ler bagt i ovn. Den er ligeledes non-stick og yderst holdbar sammenlignet med andre panders keramiske belægninger.

Rengøring af panden går som en leg. Non-stick overfladen gør at der ikke er nogle madrester der brænder fast på panden. Og så tåler den opvaskemaskine, så du ikke skal stå og vaske en stor pande af i hånden.

Der er 5 års garanti og 100 dages returret på panden fra Onyx.

Sauterpanden har en diameter på 26 cm og en højde på 7,4 cm.

Produktoplysninger

Materiale
Aluminium
Rustfrit stål
Opvaskemaskine
Ja
Induktion
Ja
Farve
Hvid
Diameter
26 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)