• -35%
Premium airfryer i rød fra Cosori

Cosori Premium Airfryer - Rød

Funktionel airfryer med rigtig god kapacitet, hvor du kan lave mad til hele familien på en gang.
Maskinen er let at betjene og du får her meget for pengene.

Vinder af Red Dot Award i 2022.

1.299,00 kr. 1.990,00 kr. -691,00 kr.

Beskrivelse

Cosori Premium Airfryer er en fantastisk køkkenmaskine, der gør det nemt og hurtigt at tilberede lækre og sunde måltider. Den har en avanceret luftteknologi, der gør det muligt at lave alt fra sprøde kyllingebryster og saftige stege til sprøde pommes frites.

Denne airfryer er designet til at tilfredsstille ethvert madlavningsbehov, og den har en stor kapacitet på 5,5 liter. Så kan du lave mad til 5 personer ad gangen - hurtigt og uden at skulle forvarme ovnen.

Cosori Premium Airfryer er også meget nem at betjene. Den har en intuitiv touchskærm, der gør det nemt at vælge de rigtige indstillinger til din madlavning. Der er også 11 forskellige forudindstillede programmer, så du kan tilberede alt fra frosne snacks til grøntsager og kød på den mest optimale måde.

Airfryeren er fremstillet af høj kvalitet og er nem at rengøre. Der er også en aftagelig non-stick kurv, der gør det nemt at tage maden ud og servere den.

Alt i alt er Cosori Premium Airfryer en fremragende investering til enhver, der ønsker at lave sunde og lækre måltider med minimalt besvær.

Der medfølger en madkurv til at tilberede i, et spydstativ med 5 spyd som en opskriftsbog, så du kan komme godt igang.

Fakta om maskinen:
Mål: 30 x 30 x 32 cm
Watt: 1700

Produktoplysninger

Kapacitet
5500 ml
Farve
Rød

Bedømmelse Anmeldelser (0)