Presentation mini gryde (2 stk) i rustfrit stål fra Nicolas Vahé

Presentation Mini Gryde, 2 stk

Skab uforglemmelige madoplevelser med Nicolas Vahé's sæt af 2 mini-gryder. Designet af Nicolas Vahé med rustfrit stål og messinghåndtag, tilføjer disse mini-gryder stil og elegance til din borddækning. Perfekt til at servere lækre måltider og skabe en pubagtig atmosfære. En uundværlig detalje for den ultimative servering.

Beskrivelse

Oplev enestående servering med dette sæt af 2 mini-gryder, der vil give dine gæster en uforglemmelig madoplevelse. Præsentering er nøglen til at imponere, og disse mini-gryder, designet af Nicolas Vahé, er den perfekte måde at tilføje stil og elegance til din borddækning. Lavet af rustfrit stål med messinghåndtag, kombinerer de uformel charme med sofistikeret design.

Disse mini-gryder er ideelle til at servere lækre måltider som gryderetter og skabe en hyggelig, pubagtig atmosfære. Ved at tilføje disse miniaturegryder til din servering skaber du det perfekte udtryk omkring dine retter og sikrer en fuldendt madoplevelse.

Med deres alsidighed passer disse gryder til både elektriske ovne og varmluftsovne. De kan også bruges på elektriske kogeplader og gasblus og tilføjer et strejf af stil til din madlavning. Bemærk dog, at de ikke er egnet til induktionskogeplader.

For at bevare deres skønhed og funktionalitet anbefales det at vaske disse mini-gryder op i hånden. Som med de fleste rustfrie stålprodukter kan der over tid forekomme misfarvning, når de udsættes for varme. Dette er en naturlig proces og påvirker hverken sikkerheden eller ydeevnen af ​​gryderne.

Med deres elegante design og praktiske anvendelighed er disse mini-gryder fra Nicolas Vahé det perfekte valg for enhver, der ønsker at tilføje et strejf af stil til deres servering. Uanset om det er til en hyggelig middag derhjemme eller en festlig begivenhed, vil disse mini-gryder give dig mulighed for at præsentere dine retter med ekstraordinær stil og elegance. Gør dig klar til at imponere dine gæster og skabe en uforglemmelig madoplevelse med disse smukke og funktionelle mini-gryder.

Produkt info:

Mål: H: 6,5 cm x Ø: 10 cm
Maks. temperatur: 250°

Produktoplysninger

Materiale
Messing
Rustfrit stål
Diameter
10 cm
Højde
6,5 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)