Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Adventskalendere og julekalendere

Der er 20 varer.

Uanset hvordan man ser på juleforberedelser, er det et uomtvisteligt faktum, at julemåneden med al dens dejlige hygge og mange overraskelser nærmer sig! Og det går hurtigt, så hvorfor ikke allerede nu gøre de forberedelser du kan? Eksempelvis kan du allerede nu bestille adventskalendere, julegaver og værtindegaver! Tag et kig nedenfor - NORU til...

Læs mere
Viser 1 - 20 af 20
 • Hemmelig Mandelgave
  NORU-ManGave
  NORU

  Har du styr på mandelgaven? Hvis ikke, så kan du skabe en overraskelse for alle, inklusiv dig selv, med denne perfekte hemmelige gave. Det eneste vi kan love dig er, at gaven indeholde lækre kvalitetsvare. Vi kan også sagtens arrangere at du får en speciel gave-genre eller til en speciel...

  199,00 kr
 • Adventskalender til kaffe elskeren
  NORU-AdvKaffe
  NORU

  Lækker adventskalender med kaffe og søde sager - nemt og hurtigt at forkæle en du holder af!

  500,00 kr
 • Adventskalender til te nyderen
  NORU-AdvTe
  NORU

  Forkæl en du holder af med en skøn adventskalender med te og søde sager - så bliver det ikke nemmere at gå all-in på julehygge!

  500,00 kr
 • Lifted Cup Te Julekalender - 24 tebreve
  Forventet Levering: 30-10-2020
  Te Julekalender - 24 tebreve
  118-20-01
  Lifted Cup

  En lækker og smagsfuld te-julekalender, hvor du kommer vidt omkring i smagsrepertoiret af skønne teer. Du finder både kendte teer samt sjove og mere anerledes smage fra Lifted Cup. Bag hver af de 24 låger, finder du et skønt tebrev, så har du noget at varme dig på i hele julen. 

  75,00 kr
 • Popcorn Julekalender
  99-48-10
  Joe & Seph's

  En fantastisk gourmet julekalender med prisvindende popcorn i flere lækre smagsvarianter fra Joe & Sephs. Læs mere om julekalenderen længere nede på siden.  Afsendes først fra uge 47.

  265,00 kr
 • Økologisk Chokolade Julekalender
  117-44-01
  Malmö Chokladfabrik

  Her finder du en skøn chokolade julekalender fra Malmö Chokladfabrik. En julekalender hvor du får 24 stykker lækker økologisk kvalitets-chokolade. Alle chokoladerne er lavet af de bedste råvarer og er Fairtrade-mærket. Afsendes først fra uge 41.

  275,00 kr
 • Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender
  88-109-12
  Fever-Tree

  Her finder du den perfekte julekalender til gin & tonic elskeren. Bag hver af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree. I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. Så er der lidt at hygge sig med i den travle juletid. Afsendes først fra uge 44. For køb af...

  750,00 kr
 • Wally and Whiz Julekalender, rosa Wally and Whiz Julekalender, rosa
  Forventet Levering: 16-10-2020
  Wally and Whiz Julekalender, rosa
  43-43-76
  Wally and Whiz

  Prøv den populær julekalender med de lækreste gourmet vingummier fra Wally And Whiz. Alle vingummierne i julekalenderen er veganske og du finder en masse lækre smagsvarianter. Læs mere om den lækre julekalender længere nede.

  299,00 kr
 • Candy Kittens Gourmet Vingummi Julekalender
  90-43-05
  Candy Kittens

  En fantastisk vegansk julekalender med skønne syrlige veganske vingummier fra Candy Kittens. Læs mere om julekalenderen længere nede på siden. Afsendes først fra uge 41.

  145,00 kr
 • Almuegaardens Bolche Julekalender, blå
  93-45-46
  Almuegaarden

  Her får du den hyggeligste julekalender hvor du ikke kun får gode smagsoplevelser fra bolcherne der gemmer sig bag de 24 låger, men hver dag får du også en sød lille historie om bolchets tidsrejse. En julekalender der både designmæssigt, smagsmæssigt og historiemæssigt giver ne oplevelse for hele...

  299,00 kr
 • Julekalender Mælkechokoladefigurer fra Simon Coll
  Forventet Levering: 08-10-2020
  Julekalender Mælkechokoladefigurer
  66-44-12
  Simon Coll

  En dejlig chokoladejulekalender, hvor du bag hver af de 24 låger finder en skøn kvalitets-mælkechokolade formet som små figurer. En julekalender som vil glæde til både børn og voksne i december måned. Læs mere om den dejlig og smagsfulde chokoladejulekalender fra Simon Coll, længere nede på siden.

  100,00 kr
 • Wally and Whiz Adventskalender
  Forventet Levering: 16-10-2020
  Wally and Whiz Adventskalender
  43-43-77
  Wally and Whiz

  En lækker adventskalender med veganske vingummier til hele familien. Hver søndag i advent får du en lækker æske vingummier fra Wally And Whiz. En perfekt dele adventskalender. Læs mere om kalenderen længere nede på siden. OBS. adventskalenderen kommer i begrænset antal.

  239,00 kr
 • Wally and Whiz Julekalender Wally and Whiz Julekalender
  Forventet Levering: 16-10-2020
  Wally and Whiz Julekalender, grå
  43-43-75
  Wally and Whiz

  Prøv den populær julekalender med de lækreste gourmet vingummier fra Wally And Whiz. Alle vingummierne i julekalenderen er veganske og du finder en masse lækre smagsvarianter. Læs mere om den lækre julekalender længere nede.

  299,00 kr
 • Castensens Te Julekalender - 2 personer
  Ny
  Forudbestil NU!
  Carstensens Te Julekalender - 2 personer
  87-20-35
  Carstensens Tehandel

  En skøn og smagsfuld julekalender til 2 personer. Bag hver låge finder du 2 tebreve, så der både er et til dig og din partner. Hver dag får du en ny smag at prøve, så du kommer igennem 24 lækre smage. Du finder både grønne, hvide, sorte, røde, urte og chai teer. Læs mere om den skønne...

  299,00 kr
 • The Mallows Julekalender 2020
  Ny
  Forudbestil NU!
  The Mallows Julekalender
  82-40-12
  The Mallows

  En fantastisk lækker og flot julekalender, med hele 25 låger, som er perfekt at dele. Du finder to lækre økologiske skumfiduser bag hver låge. I låge nummer 25 finder du dog noget ekstra specielt. Skynd dig ind og forudbestil denne herlighed af en julekalender, inden d. 21 september, så er du...

  298,00 kr
 • Gavekort til NORU
  NORU-GK
  NORU

  Giv et gavekort til en du holder af

  100,00 kr
 • Mælkechokolade Børnejulekalender - Plant et træ Mælkechokolade Børnejulekalender - Plant et træ
  Ny
  Forudbestil NU!
  Børnejulekalender m. mælkechokolade - Plant et træ
  110-44-16
  Økoladen / Elmelund Chocolatier

  En sød og dejlig børnejulekalender med 24 økologiske mælkechokolader fra danske Økoladen. Ved køb at julekalenderen doneres 5 kr. til organisationen Plant et træ. Læs mere om julekalenderen og organisationen længere nede på siden.

  90,00 kr
 • Kæmpe julekalender, Wally and Whiz Kæmpe julekalender, Wally and Whiz
  Forventet Levering: Forudbestil nu!
  Kæmpe julekalender, Wally and Whiz
  43-43-17
  Wally and Whiz

  Kæmpe luksus julekalender med masser af vingummi fra Wally And Whiz. Du får hele 24 æsker vegansk vingummi, så du kan nemt dele denne fantastiske julekalender. En flot og lækker julekalender, som du ikke bliver skuffet over. Læs mere om kæmpe julekalenderen længere nede på siden.

  1.499,00 kr
 • Wally and Whiz Christmas Refill - 24 flowpacks
  Ny
  Forventet Levering: 16-10-2020
  Wally and Whiz Christmas Refill - 24 flowpacks
  43-43-78
  Wally and Whiz

  En dejlig Christmas refill æske med 24 poser flowpacks - så kan du genopfylder din gamle julekalender. I hver pose er der 5-7 vingummier, og du finder ca. 12 forskellige smagsvarianter.

  118,00 kr
 • Kaffe-julekalender - Farm Mountain 2020
  Ny
  Forudbestil NU!
  Kaffe Julekalender - Farm Mountain
  49-15-18
  Farm Mountain

  Kom godt igennem julen med denne flotte og rigtig lækre kaffe-julekalender. Bag hver af de 24 låger, finder du en pose kaffebønner med 55 gram kaffe, hvilket svarer til ca. 8 kopper kaffe. Så en god og smagsfuld julekalender som du også kan dele med resten af huset. Læs mere om den flotte...

  Kaffen kan brygges som espresso Kaffen kan brygges som filterkaffe Kaffen kan brygges i stempelkande
  499,00 kr

Uanset hvordan man ser på juleforberedelser, er det et uomtvisteligt faktum, at julemåneden med al dens dejlige hygge og mange overraskelser nærmer sig! Og det går hurtigt, så hvorfor ikke allerede nu gøre de forberedelser du kan? Eksempelvis kan du allerede nu bestille adventskalendere, julegaver og værtindegaver! Tag et kig nedenfor - NORU tilbyder både en adventskalender til kaffe-elskere og en til te-nydere, og så har vi masser andre skønne produkter, som kan anvendes til små og større advents- og julegaver.

Når julemåneden - eller første søndag i advent - nærmer sig, får de fleste travlt med at gøre de allerførste juleforberedelser. Der skal indkøbes adventskrans - eller man skal lave den selv. Der skal indkøbes julekalendere. Julepynten skal findes frem og måske endda gennemgås og støves af. Og der skal laves aftaler, planlægges julefrokoster, lægges planer for juledagene osv. Og så er der lige pakkekalenderne med 24 små-gaver til hvert enkelt barn i familien, som der skal købes ind til, og forberedes.

Det kræver noget særligt at være familiens igangsætter af julehygge! Så hvorfor ikke forkæle dig selv - eller familiens primære julehygger - med en dejlig adventskalender? Vi har både en til te-nydere og en til kaffe-elskere, ligesom vi jo har masser af andre dejlige produkter, blandt hvilke du selv kan udvælge dine advents- eller julegaver.

Julekalenderens historie

Pakkekalenderen, som de fleste danskere kender den, hvor børn igennem julemåneden får en lille gave hver dag indtil juleaften, er egentlig en videreudvikling af pap-julekalenderen, der så dagens lys i Danmark i  1930’erne. 

Pap-julekalenderen

Pap-julekalenderen med de 24 låger, bag hvilke gemmer sig små hyggelige julemotiver, kom egentlig fra Tyskland, men blev hurtigt populær i Danmark, da butikkerne begyndte at sælge danskproducerede udgaver af disse julekalendere. Som tiden gik, udviklede pap-julekalenderne sig, og kunne i de følgende årtier blandt andet fås som hele tredimensionelle samlesæt af pap, der skulle samles, inden kalenderen blev taget i brug. Nogle pap-julekalendere forestillede hytter, kirker eller slotte, mens andre forestillede julemandens værksted, julebusser osv.

Pakkekalenderen

I tiden lige efter anden verdenskrig begyndte butikkerne også at tilbyde pakkekalendere med 24 små gaver (som oftest var små stykker slik eller småkager) - en til hver dag i julemåneden. Også denne udgave af julekalenderen blev stærkt populær, og mange begyndte at lave pakkekalendere selv til deres børn. Dette blev hurtigt en fasttømret tradition i mange danske hjem, og i dag købes, laves og foræres der pakkekalendere til både børn og voksne. Men det er et stort arbejde at lave pakkekalendere, hvis man har flere børn eller voksne i familien eller omgangskredsen, der skal betænkes. Mange finder derfor, at det er en rigtig god idé i stedet at forære adventskalendere, hvor modtageren i stedet for 24 små gaver, foræres en lidt større gave hver søndag i advent. Denne udgave af pakkekalenderen er i dag stærkt populær blandt især teenagere og voksne. Læs mere om NORUS adventskalendere længere nede på siden.

TV-julekalenderen

Inspireret af pap- og pakke-julekalenderne begyndte Danmarks Radio i  begyndelsen af 1960’erne at lave en årligt tilbagevendende julekalender - "Børnenes Julekalender" - hvor der hver dag i julemåneden sendes en lille bid af en samlet historie, som kulminerer i afsnittet, der sendes juleaften. På et tidspunkt blev tv-julekalenderen yderligere suppleret med en pap-kalender, og konceptet fik navnet “Børnenes U-landskalender”. Overskuddet gik - og går - til hjælpearbejde i udvalgte u-lande. I dag har også andre tv-kanaler taget idéen til sig og sender hver jul deres egen tv-julekalender.

NORUs adventskalendere

NORU tilbyder skønne og lækre adventskalendere til hhv. kaffe-elskere og te-enthusiaster, ligesom NORU naturligvis også har masser af andre velegnede gaver til adventskalendere, hvis man foretrækker selv at vælge, hvad der skal være i pakkerne. Laver du dine egne advents- eller pakkekalendere, så husk at du hos NORU også kan erhverve dig virkelig smukke små eller større trækasser at lægge gaverne i!

NORUs adventskalendere er spækket med indbydende lækkerier, til en du gerne vil overraske - eller til dig selv! Vi tør næsten love, at gavemodtageren ikke bliver skuffet. Adventskalenderne kan bestilles allerede nu, men bliver først afsendt fra NORU den 27. november 2018, så indholdet er så frisk, som overhovedet muligt.

Adventskalender til kaffe-elskeren

Adventskalender til te-nyderen

NORUs gaveforslag

 

***

Julemåneden er for mange synonym med lækre varme drikke - f.eks. kakao, te og kaffe -  masser af skønt slik og knas og overraskelser og gaver. Du kan finde det hele hos NORU!