Alle varer fra brand Black Coffee Roasters

Black Coffee Roasters - Fantastisk intens aroma med et twist

Hvis du ikke kender Black Coffee Roasters kaffer, bør du simpelthen prøve dem! Her taler vi om vidunderlig ristet aroma med herlige og overraskende smagsnuancer af chokolade, karamel og andre skønne sager. Og endnu bedre: Kafferne fås i store poser, der rummer 1.000 gram, så der er nok til hele kontoret - eller til den husholdning, hvor man er grundigt træt af hele tiden at skulle købe mere kaffe!

Læs mindre

Black Coffee Roasters

Black Coffee Roasters er et dansk kvalitetskaffe-brand under BKI Kaffe A/S. Alle kaffebønner købes direkte af kaffebønderne og mørkristes efterfølgende på eget risteri, inden de emballeres, pakkes og sendes til kunderne. For Black Coffee Roasters er det af stor vigtighed, at kaffen ikke bare er bæredygtigt produceret - den skal også være enten økologisk, fairtrade-mærket eller Rainforest Alliance-certificeret!

Professional Collection

“Professional Collection”-kafferne fra Black Coffee Roasters blev i første omgang udviklet for også at få kvalitetskaffe ind på arbejdspladserne, ligesom kaffe af høj kvalitet efterhånden er kommet ind i mange private danske husholdninger, hvor den har erstattet den gammeldags, tynde og - i hvert fald i mange yngre menneskers øjne - lidt triste og intetsigende kaffe uden ret megen smag og styrke. Kaffe-serien er altså oprindeligt først og fremmest udviklet til det professionelle marked - til danske arbejdspladser - og der er lagt vægt på, at de enkelte varianter giver den absolut ypperligste smag, især ved brygning på espresso- og andre halv- eller hel-automatiske kaffemaskiner. Dermed ikke være sagt, at private ikke må bestille disse vidunderlige kaffer fra Black Coffee Roasters - selvfølgelig må de gode kaffer i store poser også brygges og drikkes i private hjem, hvor man sætter pris på god kvalitet!

Kaffepauser styrker effektiviteten

For Black Coffee Roasters er det et mål, at man på danske arbejdspladser ser i øjnene, at medarbejdernes kaffepauser ikke bare er hyggelige afbræk i - og for arbejdsgiveren en forstyrrelse af - arbejdet, men for mange ansatte opleves som direkte stimulerende og som små oaser i løbet af arbejdsdagen. Når man får strakt benene og rettet kroppen ud for en lille stund, stimuleres både musklerne, blodomløbet og kroppen som helhed, og dette giver forøget fokus og et frisk pust til hjernen. Og når man møder sine kolleger med let og ubesværet kommunikation ved kaffemaskinen, har det ikke alene betydning for arbejdsglæden og velværet, men det giver også grobund for både god vidensudveksling og udveksling af nye vinkler og perspektiver på forskellige opgave-problematikker og måden at håndtere dem på. I nogle tilfælde vil man faktisk kunne undvære statusmøder og pep-talks til medarbejderne, hvis man blot giver plads til korte - men gerne hyppige - små kaffepauser i løbet af arbejdsdagen.

Der ingen tvivl om, at bare det at få et lille afbræk i opgaverne i sig selv kan medvirke til, at effektiviteten løftes, og det gode arbejdsmiljø styrkes. Når afbrækket så også inkluderer indtagelse af kaffe, bliver denne virkning endnu mere markant. Dette skyldes formodentlig det faktum, at koffeinen i kaffen forhøjer koncentrationen af signalstofferne dopamin og serotonin i det centrale nervesystem, hvilket blandt andet regulerer både følelser og humør i positiv retning, men også styrker årvågenhed og produktivitet samt giver et boost og øget fokus.

NORUs produkter fra Black Coffee Roasters

NORUs sortiment af kaffer fra Black Coffee Roasters Professional Collection består af både espresso-bønner og almindelige kaffebønner med forskellige smagsprofiler - f.eks. med toner af mørk eller lys chokolade, honning, ristede mandler, karamel eller syrlige bær. Læs under de enkelte kaffevarianter længere nede på denne side, hvilke smagsnuancer der kendetegner de enkelte.

Hos NORU har vi både økologiske og fairtrade-mærkede kaffe-varianter fra Black Coffee Roasters, og du kan få både hele kaffebønner og formalede bønner i forskellige delikate smagsnuancer. Ens for alle varianterne er de perfekte ristninger, som er tilpasset de enkelte råvarer og dermed medvirker til udvikling af den skønneste smag i den færdigbryggede kaffe. Og ens for de forskellige varianter er også, at de sælges i store poser, der rummer hele 1.000 gram delikate kaffebønner fra Black Coffee Roasters! 

...og så må disse skønne kaffer altså også godt brygges udenfor arbejdspladserne!

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går selvfølgelig også ind for bæredygtighed. Når du køber dine varer hos os, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du handler hos NORU kan du betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med betalingskort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør vores allerbedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt meget andet, at alle ordrer, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt på dagen, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Læs meget mere her om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det også muligt selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du dette, modtager du en E-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog for det meste meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 11 af 11 varer
Viser 1 - 11 af 11 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder