Find alt til bordet fra Broste Copenhagen
Lækre luftige pølsehorn
Skønne hjemmelavede pølsehorn

Luftige Pølsehorn

Den perfekte grab-n-go snack til studenterne. Lige til at nuppe og tage med op i lastbilen, så man kan nyde en lille hapser, imens man er på vej til det næste stop på turen. Servér dem eksempelvis med Stokes' Chili Tomato Ketchup og en skøn saft fra Naturfrisk.

Find skønt udstyr til baren fra Stelton

Opskrift på Luftige Pølsehorn

40 minutter

8 personer

Ingredienser

700 gram hvedemel

200 ml mælk

50 gram gær

200 gram smør

2 æg

30 gram sukker

0,5 tsk. salt

Pølser

Sesamfrø

Fremgangsmåde

1. Lun mælken indtil den er lunken og rør derefter gæren i indtil den er helt opløst.

2. Smelt smørret og tilføj det til mælken sammen med to æg.

3. Dernæst tilsættes salt, sukker og hvedemelet lidt efter lidt. Æltes til dejen er smidig og nem at arbejde med.

4. Kom dejen i en skål med et viskestykke over og lad den hvile i 20 minutter.

5. Del dejen op i fire lige store stykker og rul hvert stykke ud til en flad cirkel, som deles op i otte lige store trekanter. Læg et stykke pølse i den rette størrelse i den brede ende og rul dejen omkring.

6. Læg pølsehornene på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve i en time.

7. Pensl pølsehornene med enten mælk eller æg og drys lidt sesamfrø på. Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i 10-12 minutter.

Tips og trick

Du kan blot gange opskriften op, hvis du gerne vil lave endnu flere pølsehorn. Pølsehornene kan let fryses ned, og tøes op i mikroovnen.

Find alt til bordet fra Broste Copenhagen
Lækre pizzasnegle fyldt med massere af smag
Skønne pizzasnegle skinke og ost

Smagfulde pizzasnegle

Et lækkert stykke pizza rullet sammen, så man ikke skal stå og fedte rundt med et olieret pizza slice. Man kan med fordel proppe to ned i en papirspose, så man kan tage dem med vognturen, hvis sulten ikke lige er der. Pizzasneglene er lavet med Pizza Mix fra Pazil, som giver lige det ekstra pift til en skøn pizzasmag

Find skønt udstyr til baren fra Stelton

Opskrift på Smagfulde pizzasnegle

60 minutter

8 personer

Ingredienser

10 dl hvedemel
400 ml lunkent vand
50 gram gær
4 spsk. Koldpresset Rapsolie
1 tsk. salt
3 dl tomatpuré
1 løg
150 gram skinkestrimler
100-200 gram revet ost
2 tsk Pizza Mix

Fremgangsmåde

1. Kom lunkent vand i en skål og smuldre gæren i og rør til det er opløst.

2. Tilsæt salt, olie og 5 dl hvedemel ned i skålen og rør sammen.

3. Derefter tilsættes resten af hvedemelet lidt efter lidt og æltes godt sammen.

4. Kom dejen ud på bordet, æltes færdigt og deles op i to lige store stykker.

5. Rul de to stykker dej ud i hver deres firkant på 25 x 45 cm.

6. Pil løget og riv det ned i en skål sammen med tomatpuréen og rør massen godt sammen.

7. Hæld blandingen med løg og tomatpuré på dejen og smør det ud, så alt er dækket.

8. Drys skinke og ost jævnt ud over dejen og slut af med lidt oregano.

9. Rul begge deje sammen til en pølse og skær dem ud i 12 stykker, så du i alt har 24 pizzasnegle.

10. Sæt dem på en bageplade og lad dem stå og efterhæve i 30 minutter.

11. Bag pizzasneglene i 12-15 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft.

Tips og trick

Vil du fryse nogle pizzasnegle ned, så vent med at drys osten på. Når du så skal bruge pizzasnegle, tager du dem op af fryseren, og drysser ost på inden de lunes igen.