1. Kom lunkent vand i en skål og smuldre gæren i og rør til det er opløst.
2. Tilsæt salt, olie og 5 dl hvedemel ned i skålen og rør sammen.
3. Derefter tilsættes resten af hvedemelet lidt efter lidt og æltes godt sammen.
4. Kom dejen ud på bordet, æltes færdigt og deles op i to lige store stykker.
5. Rul de to stykker dej ud i hver deres firkant på 25 x 45 cm.
6. Pil løget og riv det ned i en skål sammen med tomatpuréen og rør massen godt sammen.
7. Hæld blandingen med løg og tomatpuré på dejen og smør det ud, så alt er dækket.
8. Drys skinke og ost jævnt ud over dejen og slut af med lidt oregano.
9. Rul begge deje sammen til en pølse og skær dem ud i 12 stykker, så du i alt har 24 pizzasnegle.
10. Sæt dem på en bageplade og lad dem stå og efterhæve i 30 minutter.
11. Bag pizzasneglene i 12-15 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft.