Cocktail shaker i rustfrit stål fra Bloomingville
En lækker og smuk rabarber mojito

Mojito har for alvor vundet sit indtog på de danske drinks kort og den findes i et utal af varianter. Der findes næsten ikke den frugt du ikke kan bruge til en mojito og selvfølgelig har vi fundet en dansk klassiker frem der bygger på lækre rabarber.

Du kan naturligvis lave siruppen der skal bruges til drinken selv. Men den kan skam også købes i flere forskellige varianter, og vi har fundet de allerbedste frem til dig her på shoppen.

Der findes mennesker der synes det er lidt af et udstyrs-stykke at mixe en ordentlig mojito sammen. Men det er i virkeligheden ganske nemt, og har du ikke en morter så findes der en ganske enkelt løsning på dette.

Denne drink serveres bedst i et highball glas - der skal være plads til min. 20 cl i glasset (men gerne 25 cl hvis muligt).

Du skal bruge følgende til 1 glas mojito:

  • 5 cl rom
  • 4 kviste mynteblade
  • 1 pæn sjat rabarbersirup
  • Saft fra 1 lime
  • Danskvand
  • Isterninger

Så nemt er det at lave denne lækre mojito:

  1. Hæld en god sjat rabarbersirup i glasset. (Hvis du gerne vil have en mængde at gå ud fra, så start med 5 cl). Nogle kan godt lide en kraftig smag af rabarber, andre er mere til en mere anonym udgave. Så det handler om smag og behag.
  2. Nulr mynten godt mellem fingrene. Du kan også støde dem forsigtigt i en morten. Det vigtige er du får frigivet smagsaromaerne fra mynten, uden at bladene går helt i stykker.
  3. Fyld glasset med isterninger og den knnuste mynte.
  4. Hæld rom og limesaft over isen, og top af med danskvand.

Sådan kan du servere mojitoen

Det bedste er at servere en cocktail der ikke bare smager godt - men også ser lækker ud.

Når der skal drikkes mojitos, er det vigtigt at huske sugerøret. Det er den bedste måde at undgå at få små stykker mynte i munden. Nogle synes det er et hit med en halv grøn tand men flertallet vil nu helst være foruden.
Hvis du gerne vil passe lidt på miljøet og gerne vil undgå engangsbrug, så har vi et fint udvalg af sugerør i glas og metal.

Glasset har også en del at sige, når det kommer til det visuelle. En mojito kræver lidt plads, og serveres ofte i et highball glas eller et tilsvarende glas.
Er det udendørs drinken skal nydes, så kan du gøre det hele lidt festligt ved at servere rabarber mojitoen i vores fine glas med låg og sugerør.

Super flot flaske prop fra Stelton
Lækre rabarber mojitos

Mojito har for alvor vundet sit indtog på de danske drinks kort og den findes i et utal af varianter. Der findes næsten ikke den frugt du ikke kan bruge til en mojito og selvfølgelig har vi fundet en dansk klassiker frem der bygger på lækre rabarber.

Du kan naturligvis lave siruppen der skal bruges til drinken selv. Men den kan skam også købes i flere forskellige varianter, og vi har fundet de allerbedste frem til dig her på shoppen.

Der findes mennesker der synes det er lidt af et udstyrs-stykke at mixe en ordentlig mojito sammen. Men det er i virkeligheden ganske nemt, og har du ikke en morter så findes der en ganske enkelt løsning på dette.

Denne drink serveres bedst i et highball glas - der skal være plads til min. 20 cl i glasset (men gerne 25 cl hvis muligt).

Du skal bruge følgende til 1 glas mojito:

  • 5 cl rom
  • 4 kviste mynteblade
  • 1 pæn sjat rabarbersirup
  • Saft fra 1 lime
  • Danskvand
  • Isterninger

Så nemt er det at lave denne lækre mojito:

  1. Hæld en god sjat rabarbersirup i glasset. (Hvis du gerne vil have en mængde at gå ud fra, så start med 5 cl). Nogle kan godt lide en kraftig smag af rabarber, andre er mere til en mere anonym udgave. Så det handler om smag og behag.
  2. Nulr mynten godt mellem fingrene. Du kan også støde dem forsigtigt i en morten. Det vigtige er du får frigivet smagsaromaerne fra mynten, uden at bladene går helt i stykker.
  3. Fyld glasset med isterninger og den knnuste mynte.
  4. Hæld rom og limesaft over isen, og top af med danskvand.

Sådan kan du servere mojitoen

Det bedste er at servere en cocktail der ikke bare smager godt - men også ser lækker ud.

Når der skal drikkes mojitos, er det vigtigt at huske sugerøret. Det er den bedste måde at undgå at få små stykker mynte i munden. Nogle synes det er et hit med en halv grøn tand men flertallet vil nu helst være foruden.
Hvis du gerne vil passe lidt på miljøet og gerne vil undgå engangsbrug, så har vi et fint udvalg af sugerør i glas og metal.

Glasset har også en del at sige, når det kommer til det visuelle. En mojito kræver lidt plads, og serveres ofte i et highball glas eller et tilsvarende glas.
Er det udendørs drinken skal nydes, så kan du gøre det hele lidt festligt ved at servere rabarber mojitoen i vores fine glas med låg og sugerør.