Drinks & Cocktails

NORUs samling af lækre kolde cocktails og varme drikke med alkohol - her er både noget til hverdag og til fest.

Intet slår lækre cocktails og herlige varme drikke med forskellige slags spiritus. Herunder finder du vores allerbedste opskrifter - og der er både noget til festlige lejligheder, til iskolde vinterdage og til rare hyggestunder i sommerhuset.

Opskrift - Rabarber Mojito

Få den allerbedste opskrift på en skøn mojito lavet på rabarber sirup. Denne drink er essensen af dansk sommer, og den er virkelig lækker at nyde under en skøn sommerhimmel! Servér den for dine gæster, eller nyd den alene i en stille stund.

Helle

Gin Passion

Det helt store hit hjemme hos mig, har været Gin Hass. Men jeg har forfinet drinket til en Gin Passion - som jeg godt vil love dig for, smager så fuglene synger. Nyd denne drink en varm eftermiddag i haven - eller server den som pitcher når du har gæster.

Gitte

Lav en velsmagende Espresso Martini

Denne opskrift er en af de nemmeste jeg har prøvet når det kommer til Espresso Martini. Den er nem at skalere op og ned - og så kan du endda bytte den traditionelle espresso kaffe ud med en med smag. Overrask dig selv og dine gæster med denne skønne kaffe cocktail

Gitte

Long Island Iced Tea

Den ligner en læskende lækker iste, som er perfekt på lune sommeraftener, men den super populære amerikanske Long Island Iced Tea er meget mere end dét!

Helle

Hurtig Sangria

En nem og hurtig sangria som smager af Spanien.

Helle

Sød kakaodrink

Få både en skøn drink og lækker dessert i samme glas!

Helle

Bailey's Iced Frappé

En lækker frappé med Bailey's i, så bliver det ikke mere lækkert. Kan bruges som dessert, eller bare som en lækker forfriskning på en varm sommerdag.

Helle

Verdens bedste romtoddy

En lækker drink at varme sig på, når kulden kommer snigende

Helle

Varm Rom Lumumba

Denne skønne og klassiske kakaobaserede drink med et twist varmer helt ind i sjælen!

Helle