Chai Latte

Der er 29 varer.

CHAI te er en blanding af sort - og i nogle tilfælde grøn eller hvid - te og forskellige aromatiske krydderier, der har sin oprindelse i Indien og Pakistan. Krydderierne afspejler almindeligvis te-blandingens oprindelsessted og omfatter meget ofte ingefær, kardemomme, anis, kanel, laurbærblade, peber eller nellike. 

De senere år er det også i d...

CHAI te er en blanding af sort - og i nogle tilfælde grøn eller hvid - te og forskellige aromatiske krydderier, der har sin oprindelse i Indien og Pakistan. Krydderierne afspejler almindeligvis te-blandingens oprindelsessted og omfatter meget ofte ingefær, kardemomme, anis, kanel, laurbærblade, peber eller nellike. 

De senere år er det også i den vestlige verden blevet yderst populært at drikke CHAI - oftest som CHAI LATTE. Herunder finder du NORUs varierede og spændende udvalg af CHAI, der kommer både som CHAI te i løs form og i tebreve og som CHAI LATTE pulver. Du kan sågar få CHAI uden koffein og sukker samt en vegansk udgave.

Chai Latte

Oprindeligt lavede man CHAI alene på varmt kogt vand, men i dag nydes den varme drik oftest også med mælk - som CHAI LATTE eller som Chaichino, der består af  50% mælk og 50% CHAI te. For mange er CHAI LATTE eller Chaichino det perfekte valg, når man på den ene side ikke har lyst til kaffe, men på den anden side trænger til en lækker varm drik med noget mere tyngde end en kop te.

NORUs udvalg af Chai te og Chai Latte

Hos NORU finder du et meget varieret udvalg af de populære CHAI-produkter -  blandt andet disse:

Clipper: Organic Chai Green Tea og Organic Indian Chai Tea
Tebreve med forfriskende økologisk og fairtrade-produceret grøn og sort te med spændende krydderier.

KAV: Chai Latte Rich Spice, Chai Latte Vanilla og Chai Latte East Indian Spice 
En række virkelig lækre CHAI LATTE te-pulvere i runde og fyldige smagsvarianter med skønne krydderier.

NUTE: Herbal Chai og Nordic Chai
To fantastiske løse CHAI teer i smukke trædåser - en økologisk og helt koffeinfri urte-chai spækket med smag, og en økologisk mørk CHAI med varme krydderier og et frisk pift, der passer perfekt til især det nordiske klima. 

Pukka: Organic Latte Ginger Joy, Original Chai, Organic Latte Majestic Matcha Chai, Chai Vanilla og Organic Latte Turmeric Gold
Super delikate, skønne, økologiske og koffeinfri CHAI-pulvere og -tebreve med smag af blandt andet vanilje og kanel.  

Becks Cocoa: Chai Om og Chai Sono
Virkelig smagfuld og lækker økologisk CHAI te i dåse. Chai Om er med vidunderlige indiske krydderier, og Chai Sono er med det skønneste twist af Matcha og marcipan.

BARÚ: Spicy Chai Latte og Chocolate Chai Latte
Super delikate CHAI-pulvere i dåse. Begge varianter er lavet på sort te, og Spicy Chai Latte er med eksklusiv Bourbon-vanillie og spændende krydderier fra østen, mens Chocolate Chai Latte desuden er tilsat små sjove chokoladefigurer.

David RioTortoise Green Tea Chai, Tiger Spice Chai, Power Chai, Toucan Mango Chai, Orca Spice Chai, Flamingo Vanilla Chai og - Elephant Vanilla Chai
Yderst populære CHAI LATTE te-pulvere, der alle er glutenfri, laktosefri og fri for GMO. Varianten Power Chai er desuden vegansk og tilført matchapulver. En anden variant, Orca Spice Chai, er helt sukkerfri, og Flamingo Vanilla Chai er både sukker- og koffeinfri. Uanset hvilken David Rio CHAI LATTE du vælger, får du en fyldig og krydret smagsoplevelse! 

Velbekomme!

Læs mindre
Læs mere
Viser 1 - 24 af 29