Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Gavekurve

Der er 13 varer.
Gavekurve - skønne lækkerier for enhver smag!

Orker du ikke at bruge oceaner af tid og krudt på at forsøge at finde den helt rigtige gave? Så tag et kig på NORUs færdigpakkede gavekurve herunder! De er super populære og fyldt til randen med virkelig lækre produkter - og så pynter de og tiltrækker sig opmærksomhed på gavebordet også!

Når du vælge...

Læs mere
Viser 1 - 13 af 13

Filtrér efter:

Gavekurve - skønne lækkerier for enhver smag!

Orker du ikke at bruge oceaner af tid og krudt på at forsøge at finde den helt rigtige gave? Så tag et kig på NORUs færdigpakkede gavekurve herunder! De er super populære og fyldt til randen med virkelig lækre produkter - og så pynter de og tiltrækker sig opmærksomhed på gavebordet også!

Når du vælger en gavekurv fra NORU slipper du ikke bare for at skulle lægge hjernen i blød, finde på en passende gave til den aktuelle anledning og spurte rundt i butikker for at indkøbe den. Hvis du ønsker det, kan vi også sagtens uden yderligere beregning håndskrive en personlig hilsen fra dig. Og vi pakker naturligvis også din gavekurv i flot cellofan, som får gaven til at tage sig lækkert og festligt ud. Og sidst men ikke mindst, så kan vi levere din gavekurv ret hurtigt - eller du kan endda selv komme forbi vores lager i Søborg for at hente den, hvis du opholder dig i nærheden - læs meget mere om levering og fragt længere nede på siden.

 

NORUs færdigpakkede gavekurve

Det er vores påstand, at vi har en gavekurv til enhver anledning. Vi har i hvert fald gjort os umage for at sammensætte skønne og indbydende gavekurve til alle tænkelige lejligheder. Tag selv et kig på alle vores gavekurve længere ned på denne side - eller se evt. vores idéer til gaver til forskellige anledninger, hvis du har brug for lidt inspiration til at finde den helt rigtige gave.

Vi har udvalgt nogle af vores allerlækreste produkter fra vores egne yndlings-brands til gavekurvene, heriblandt produkter fra Lie Gourmet, Wally and Whiz, NUTE, Clipper, Min Yndlings Te, Estate Coffee, Farm Mountain, Ruds køkken, Barù, Himmelstund etc., og vi har sammensat dem, så de supplerer hinanden godt - og tager sig fantastisk ud sammen. Vi arrangerer det hele i en lækker gavekurv af pap, som vi har lagt et lag fyld i bunden af, så de enkelte dele i kurven dels tager sig flot ud, men også så tingene ikke ligger og rasler rundt imellem hinanden - det ser både godt ud og er praktisk. Og vi slutter - som ovenfor nævnt - det hele af med indpakning i festlig cellofan.

 

Pak din egen gavekurv

Der kan naturligvis være anledninger, som vi ikke lige kunne forestille os, da vi sammensatte vores gavekurve. Har du brug for en særlig gavekurv til en helt speciel anledning, er du meget velkommen til selv at sammensætte din gavekurv fra NORU. Vi har alverdens forskellige varer, som gør sig fantastisk i en gavekurv, men husk at gavekurve gør sig ekstra godt, hvis de indeholder lidt af hvert fra forskellige varekategorier - altså gerne både noget drikkeligt, noget at drikke det af, noget koldt og noget varmt, noget stærkt, noget sødt osv. Det gør gavekurven spændende og dejlig at modtage. Og vi skriver naturligvis også gerne en personlig hilsen fra dig til den kurv, som du selv har sammensat. Det eneste du skal gøre er at vælge en stor eller lille kurv, vælge ting til gavekurven, skrive i kommentarfeltet, hvad du gerne vil have skal stå i en evt. personlig hilsen, foretage bestilling og betaling - og derefter går vi i krig med at samle hele herligheden til en dejlig gave og pakke den fint ind for dig! 

Gavekort

Er du i tvivl om, hvad du vil putte i din gavekurv, kan du evt. vælge at putte noget i, som de fleste vil kunne lide - eksempelvis en lækker pose kaffe eller lidt eksklusiv chokolade - og så tilføje et gavekort til NORU, så gavemodtageren selv kan vælge resten af gaven. Det ser super flot ud i en gavekurv - faktisk langt bedre, end når gavekortet blot er lagt i en kuvert.