Gavekurve

Gavekurve - skønne lækkerier for enhver smag!

Orker du ikke at bruge oceaner af tid og krudt på at forsøge at finde den helt rigtige gave? Så tag et kig på NORUs færdigpakkede gavekurve herunder! De er super populære og fyldt til randen med virkelig lækre produkter - og så pynter de og tiltrækker sig opmærksomhed på gavebordet også!

Når du vælge...

Læs mindre

Gavekurve - skønne lækkerier for enhver smag!

Orker du ikke at bruge oceaner af tid og krudt på at forsøge at finde den helt rigtige gave? Så tag et kig på NORUs færdigpakkede gavekurve herunder! De er super populære og fyldt til randen med virkelig lækre produkter - og så pynter de og tiltrækker sig opmærksomhed på gavebordet også!

Når du vælger en gavekurv fra NORU slipper du ikke bare for at skulle lægge hjernen i blød, finde på en passende gave til den aktuelle anledning og spurte rundt i butikker for at indkøbe den. Hvis du ønsker det, kan vi også sagtens uden yderligere beregning håndskrive en personlig hilsen fra dig. Og vi pakker naturligvis også din gavekurv i flot cellofan, som får gaven til at tage sig lækkert og festligt ud. Og sidst men ikke mindst, så kan vi levere din gavekurv ret hurtigt - eller du kan endda selv komme forbi vores lager i Søborg for at hente den, hvis du opholder dig i nærheden - læs meget mere om levering og fragt længere nede på siden.

 

NORUs færdigpakkede gavekurve

Det er vores påstand, at vi har en gavekurv til enhver anledning. Vi har i hvert fald gjort os umage for at sammensætte skønne og indbydende gavekurve til alle tænkelige lejligheder. Tag selv et kig på alle vores gavekurve længere ned på denne side - eller se evt. vores idéer til gaver til forskellige anledninger, hvis du har brug for lidt inspiration til at finde den helt rigtige gave.

Vi har udvalgt nogle af vores allerlækreste produkter fra vores egne yndlings-brands til gavekurvene, heriblandt produkter fra Lie Gourmet, Wally and Whiz, NUTE, Clipper, Min Yndlings Te, Blåvand Bolcher, Konnerup & Co., Estate Coffee, Farm Mountain, Ruds køkken, Barù, Himmelstund etc., og vi har sammensat dem, så de supplerer hinanden godt - og tager sig fantastisk ud sammen. Vi arrangerer det hele i en lækker gavekurv af pap, som vi har lagt et lag fyld i bunden af, så de enkelte dele i kurven dels tager sig flot ud, men også så tingene ikke ligger og rasler rundt imellem hinanden - det ser både godt ud og er praktisk. Og vi slutter - som ovenfor nævnt - det hele af med indpakning i festlig cellofan.

 

Pak din egen gavekurv

Der kan naturligvis være anledninger, som vi ikke lige kunne forestille os, da vi sammensatte vores gavekurve. Har du brug for en særlig gavekurv til en helt speciel anledning, er du meget velkommen til selv at sammensætte din gavekurv fra NORU. Vi har alverdens forskellige varer, som gør sig fantastisk i en gavekurv, men husk at gavekurve gør sig ekstra godt, hvis de indeholder lidt af hvert fra forskellige varekategorier - altså gerne både noget drikkeligt, noget at drikke det af, noget koldt og noget varmt, noget stærkt, noget sødt osv. Det gør gavekurven spændende og dejlig at modtage. Og vi skriver naturligvis også gerne en personlig hilsen fra dig til den kurv, som du selv har sammensat. Det eneste du skal gøre er at vælge en stor eller lille kurv, vælge ting til gavekurven, skrive i kommentarfeltet, hvad du gerne vil have skal stå i en evt. personlig hilsen, foretage bestilling og betaling - og derefter går vi i krig med at samle hele herligheden til en dejlig gave og pakke den fint ind for dig! 

Gavekort

Er du i tvivl om, hvad du vil putte i din gavekurv, kan du evt. vælge at putte noget i, som de fleste vil kunne lide - eksempelvis en lækker pose kaffe eller lidt eksklusiv chokolade - og så tilføje et gavekort til NORU, så gavemodtageren selv kan vælge resten af gaven. Det ser super flot ud i en gavekurv - faktisk langt bedre, end når gavekortet blot er lagt i en kuvert.

 

Derfor skal du købe dine gaver hos NORU

Hos NORU tilbyder vi dig et temmelig varieret udvalg af varer, der egner sig mere end perfekt til gaver. Du kan samle alle dine gaveindkøb, slippe for selv at pakke ind - og tillige få lagt personlige hilsner ved gaverne, som du kan vælge at få sendt hjem til dig selv, eller som vi kan levere direkte til gavemodtagerne. Lette bliver det ikke! 

Hos NORU går vi ikke bare op i kvalitet - vi går også ind for bæredygtighed - og så har vi en rar og imødekommende kundeservice, som vi er stolte af. Når du bestiller dine gaver og andre varer hos NORU, er du tillige sikret gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente varerne ved vores lager i Søborg, gratis levering ved køb over et vist beløb og mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt klokkeslet og vælger levering med Burd Delivery - læs mere om dette længere nede.

Når du bestiller varer hos NORU kan du betale med de almindeligste betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager i Søborg.

Levering af gaver

Er du sent på den med indkøb af en gave? Det kender vi! Det kan ske for selv den bedste, og derfor har vi gjort det super let for dig at finde en luksuriøs og lækker gave, som også du selv ville blive glad for at modtage! Og så gør vi i øvrigt vores yderste for, at din gave når så hurtigt frem til modtageren, som muligt! Det betyder blandt meget andet, at hvis du bestiller din gave inden kl. 16, så sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis det skal gå særlig hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et lille fragtgebyr derefter leverer gaven samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af gaver i Søborg

Opholder du dig i nærheden af vores lager på Tobaksvejen i Søborg, har du også mulighed for selv at afhente de bestilte gaver hos os - det er selvfølgelig gratis! Vælger du dette, modtager du en email, så snart ordren er behandlet og klar til afhentning. Vi har dog ofte travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 43421115 og aftale et omtrentligt afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter din bestilling!

 

Læs mere
Viser 1 - 19 af 19 varer
Viser 1 - 19 af 19 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder