Kakaopulver

Kakaopulver

Velkommen til NORUs spændende udvalg af mixet kakaopulver, der omfatter både NORUs egen super lækre Verdens Bedste Kakao, dejlig velsmagende kakaopulver fra KAV og skøn fairtrade-kakaopulver fra Clipper!

Mixet kakaopulver er helt grundlæggende blot en blanding af ren ægte kakao og sukker, men almindeligvis tilsættes også mælkepulver, supplerend...

Læs mindre

Velkommen til NORUs spændende udvalg af mixet kakaopulver, der omfatter både NORUs egen super lækre Verdens Bedste Kakao, dejlig velsmagende kakaopulver fra KAV og skøn fairtrade-kakaopulver fra Clipper!

Mixet kakaopulver er helt grundlæggende blot en blanding af ren ægte kakao og sukker, men almindeligvis tilsættes også mælkepulver, supplerende smagsgivere - f.eks. vanilje eller hvid chokolade - og andet til blandingen, så man får et fint kakaopulver, som er let og hurtigt at lave en virkelig lækker kakaodrik af! Se NORUs indbydende udvalg af kakaopulver herunder.

Kakao

Kakao kommer fra frøene af de store kakaobælge, der vokser på træet Theobroma Cacao. Frøene indeholder lidt mere end 50% fedt - kakaosmør - som anvendes i bl.a. chokolade, og som i øvrigt er eneste kakao-smagsgiver til hvid chokolade. Det resterende af frøet indeholder den mørke bitre kakao, som anvendes til varme og kolde drikke samt i mørk og lys chokolade.

Mange oplever, at en kop kakao giver velvære og tankemæssig klarhed. Dette skyldes nok især, at kakao indeholder stofferne theobromin og koffein, der virker opkvikkende på centralnervesystemet, samt øger blodtryk og puls en smule. Desuden har kakao en afslappende virkning på bronkierne i lungerne og i tilgift endda en vanddrivende effekt. Kakao har altså sundhedsfremmende egenskaber, og de værdifulde frø har igennem historien af samme årsag - og også på grund af kakaoens yderst delikate smag - været brugt som betalingsmiddel i Mellem- og Sydamerika, ligesom de også blev ofret til guderne. I det hele taget går kakaoens historie meget langt tilbage i tiden, og vil du gerne vide mere, er der masser af læsestof på nettet derom - læs for eksempel her. 

 

NORUs kakaopulvere

Hos NORU har vi nøje udvalgt det beste kakaopulver til dig. Her kan du læse mere om vores udvalgte kakaoer:
 

Verdens bedste kakaopulver

NORU’s eget virkelig lækre kakaopulver, Verdens Bedste Kakao, er GMO-frit, fint, let og ikke for sødt! Det har den helt rette balance mellem sukker, kakao og øvrige smagsstoffer, og pulveret er tilsat mælkepulver og skal derfor blot tilsættes varmt kogt vand ved tilberedningen. Det er en kakao, der formår at henrykke de fleste, og den er yderst populær hos NORUs kunder! Prøv den! 

Har du set, at man hos NORU også kan købe et sæt, med alt hvad man har brug for til adskillige dejlige kopper varm kakao toppet med de fineste små skumfiduser? Sættet indeholder en pose med 400 gram Verdens Bedste Kakao, en pose med 100 gram små skumfiduser og et af NORUs fine krus med ordet “Chocolate” skrevet i forskellig størrelse. Skumfiduserne har den perfekte størrelse til et krus varm kakao, og de giver lige det dér ekstra touch af rigtig hygge. Det er den perfekte gave til forkælelse af dig selv eller en god ven!

 

Kakaopulver fra Clipper

NORU forhandler to fantastiske kakaopulvere fra Clipper - Luksus Fairtrade Kakaopulver til varm mælk, og Instant Varm Kakao Fairtrade til varmt kogt vand. Begge Clippers kakaopulvere er fairtrade-produkter, lavet med rørsukker i stedet for almindeligt raffineret hvidt sukker, og er i øvrigt uden kunstige tilsætningsstoffer af nogen art. Clippers kakaopulver er kendt for intens og fløjlsblød aroma og konsistens - noget som de færreste, der nyder kakao, vil kunne sige nej tak til!

Luksus Fairtrade Kakaopulver er så “rent” et produkt, som det nu fås. Det består alene af kakao og rørsukker i rette blandingsforhold. Det er især perfekt til dig, der ønsker selv at tilføje ekstra smagsnuancer i form af karamel, vanilje, kanel, kaffe eller andet, men kakaoen smager også i sig selv helt vidunderligt!

Instant Varm Kakao Fairtrade indeholder - udover kakao og rørsukker - fedtreduceret mælkepulver, hvorfor en hel kop kakao kun indeholder omtrent et halvt gram fedt! Et sundt og super lækkert alternativ til dig, der gerne vil holde den slanke linie, selvom du elsker varm kakao! 

 

Kakaopulver fra KAV

NORU forhandler tre dejlige kakaopulvere fra KAV - Hot Cacao French Vanilla, Hot Cacao White Chocolate og Hot Cacao Truffle Mix. De tre kakaopulvere giver skønne smagsoplevelser og skaber glæde hos både børn og voksne med deres intense smagskombinationer og dejlige eftersmag.

Hot Cacao French Vanilla er et udsøgt kakaopulver, der giver en vidunderlig aromatisk smagsoplevelse af kakao og fransk vanilje. 

Hot Cacao White Chocolate er et lidt anderledes og spændende kakaopulver med lækker, sød og mild smag af kakao og hvid chokolade.

Hot Cacao Truffle Mixt er det lækreste kakaopulver med en dejlig smag af både sød og let bitter chokoladetrøffel. 

 

Et par skønne opskrifter

 

Den perfekte kop varm kakao

Det er enkelt og lynhurtigt at lave en kop varm kakao, som slår benene væk under de fleste! Lav simpelthen kakaoen som anført på emballagen og top til sidst koppen med små delikate skumfiduser eller alternativt med flødeskum eller vaniljeis. Ønsker du en ekstra lækker og chokoladeagtig kop kakao, laver du den simpelthen på dobbelt mængde kakaopulver! Voila! 

 

Varm Lumumba

Denne skønne og klassiske kakaodrink varmer helt ind i sjælen! Start med at lave en kop god kakao som anført på kakaopulverets emballage. Hæld derefter 4 cl. god rom - f.eks. Gosling's mørke Black Seal i et glas og hæld den varme kakao over. Top med flødeskum og vaniljesukker, lidt kakaopulver eller lidt revet chokolade og servér! 

 

Luksus kakao med vanilje fudge og chokolade

Du skal bruge:

 

Sådan gør du:

  1. Hak chokoladen fint
  2. Kog vand og vent nogle minutter, til det er afkølet til omtrent 90 grader
  3. Hæld kakaopulveret i en kop og hæld varmt kogt vand over, til koppen er halvt fyldt. Rør pulveret ud i vandet.
  4. Varm mælken i en gryde eller i en kop i mikrobølgeovnen og hæld den i kakaoblandingen i koppen
  5. Tilsæt den hakkede chokolade og den bløde vanilje fudge. Rør rundt til drikken er nogenlunde homogen - og servér!

Opskriften kan laves med alt slags chokolade og andre lækre karameller, f.eks. med pebermynte- eller kaffekarameller. Kun fantasien sætter grænser!

 

Velbekomme!

 

Læs mere
Viser 1 - 26 af 26 varer
Viser 1 - 26 af 26 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder