Filtrér produkter

Kakaopulver

Kakaopulver

Kakao - til sød forkælelse

Velkommen til NORUs spændende udvalg af mixet kakaopulver, der omfatter både NORUs egen super lækre Verdens Bedste Kakao, spændende kakaopulvere fra Barú og dejligt velsmagende kakaopulver fra KAV. Dertil kommer fantastiske chokolade-rørepinde fra Konnerup & Co.

Mixet kakaopulver er helt grundlæggende blot en blanding ...

Læs mindre

Kakao - til sød forkælelse

Velkommen til NORUs spændende udvalg af mixet kakaopulver, der omfatter både NORUs egen super lækre Verdens Bedste Kakao, spændende kakaopulvere fra Barú og dejligt velsmagende kakaopulver fra KAV. Dertil kommer fantastiske chokolade-rørepinde fra Konnerup & Co.

Mixet kakaopulver er helt grundlæggende blot en blanding af ren ægte kakao og sukker, men almindeligvis tilsættes også mælkepulver, supplerende smagsgivere - f.eks. vanilje eller hvid chokolade - og andet til blandingen, så man får et fint kakaopulver, som er let og hurtigt at lave en virkelig lækker kakaodrik af! 

Kakao

Kakao kommer fra frøene af de store kakaobælge, der vokser på træet Theobroma Cacao. Frøene indeholder lidt mere end 50% fedt - kakaosmør - som anvendes i bl.a. chokolade, og som i øvrigt er eneste kakao-smagsgiver til hvid chokolade. Det resterende af frøet indeholder den mørke bitre kakao, som anvendes til varme og kolde drikke samt i mørk og lys chokolade.

Mange oplever, at en kop kakao giver velvære og tankemæssig klarhed. Dette skyldes nok især, at kakao indeholder stofferne theobromin og koffein, der virker opkvikkende på centralnervesystemet, samt øger blodtryk og puls en smule. Desuden har kakao en afslappende virkning på bronkierne i lungerne og i tilgift endda en vanddrivende effekt. Kakao har altså sundhedsfremmende egenskaber, og de værdifulde frø har gennem historien af samme årsag - og også på grund af kakaoens yderst delikate smag - været brugt som betalingsmiddel i Mellem- og Sydamerika, ligesom de også blev ofret til guderne. I det hele taget går kakaoens historie meget langt tilbage i tiden, og vil du gerne vide mere, er der masser af læsestof på nettet derom.

NORUs kakaopulvere

Hos NORU har vi nøje udvalgt det bedste kakaopulver til dig:

Verdens bedste kakao fra NORU
NORU’s eget virkelig lækre kakaopulver, Verdens Bedste Kakao, er GMO-frit, fint, let og ikke for sødt! Det har den helt rette balance mellem sukker, kakao og øvrige smagsstoffer, og pulveret er tilsat mælkepulver og skal derfor blot tilsættes varmt kogt vand ved tilberedningen. Det er en kakao, der formår at henrykke de fleste, og den er yderst populær hos NORUs kunder! Prøv den!

Kakao fra Barú

Fra fantastiske Barú kan vi til byde dig en række meget spændende kakaopulvere:

  • Cocoa Mocha Drinking Chocolate er en helt speciel julekakao, der kun sælges i en begrænset periode. Her er tale om en helt fantastisk blanding af chokolade og kaffe, der tilberedes med varm mælk - og måske toppes med skumfiduser?

  • Salty Caranmel Hot Chocolate er en super lækker kakao tilsat små stykker saltet karamel. Den tilberedes med varm mælk - og toppes måske med cremet pisket fløde?

  • Swirly Chocolate & Figurines er en delikat kakao med små figurer af belgisk chokolade, der smelter, når du tilsætter varm mælk til pulveret. Denne herlige kakao fås i to størrelser - med hhv. 250 gram og 1.500 gram!

  • White Chocolate Latte er et skønt kakaopulver, som er tilsat små hvide belgiske chokoladefigurer, der smelter, når pulveret tilsættes varm mælk.

  • Flyffy Marshmallow Chocolate er et fint og yderst velsmagende kakaopulver, som overrasker ved at være tilsat bittesmå indbydende skumfiduser.

  • 64% Dark Hot Chocolate er et suverænt lækkert mix med højt kakaoindhold. Fantastisk til dem, der holder af kakao med god og intens smag af mørk chokolade.


Kakao fra KAV
NORU forhandler tre dejlige kakaopulvere fra KAV, som er yderst populære og smager intet mindre end vidunderligt. De tre kakaopulvere skaber glæde hos både børn og voksne med deres intense smagskombinationer og dejlige eftersmag.

  • Hot Cacao French Vanilla er et udsøgt kakaopulver, der giver en vidunderlig aromatisk smagsoplevelse af kakao og fransk vanilje. 

  • Hot Cacao White Chocolate er et lidt anderledes og spændende kakaopulver med lækker, sød og mild smag af kakao og hvid chokolade.

  • Hot Cacao Truffle Mixt er det lækreste kakaopulver med en dejlig smag af både sød og let bitter chokoladetrøffel. 

Chokolade-rørepinde fra Konnerup & co.

Konnerups chokolade-rørepinde kan strengt taget ikke kaldes kakaopulver... Ikke desto mindre så får man med disse skønne rørepinde den mest delikate og lækre varme chokolade, når man bruger dem i et krus dampende varm mælk. Her taler vi om chokolade af en langt højere kvalitet, end man ellers ser ved de fleste chokolade-rørepinde, som fås i dagligvarehandlen. Prøv dem også i stedet for sukker i en kop varm stærk kaffe - måske endda også med et lillebitte skvæt mørk rom i. Det smager helt fantastisk!

Se alle vores spændende kakaoer nedenfor. Og velbekomme!


Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 16 af 16 varer
Viser 1 - 16 af 16 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder