CAPSULE karaffel til koldbryg fra KintoFyld filteret med kaffe eller te, og bryg lækker koldbryg
  • Lille billede - CAPSULE karaffel til koldbryg fra Kinto
  • Lille billede - Fyld filteret med kaffe eller te, og bryg lækker koldbryg

CAPSULE koldbryg karaffel, mørkebrun

Varenr. 30-62-04
fra Kinto
Fantastisk karaffel til koldbrygget te- og kaffe. Nem at bruge og nem at rengøre - og så får du den allerbedste kolde kaffe og te
Pris: 329,-
Ikke på lager

Varen er ikke på lager. Få en mail, når den kommer på lager igen

(Du bliver samtidigt tilmeldt vores nyhedsbrev)

Andre varianter:

CAPSULE koldbryg karaffel, hvid

Helt fantastisk karaffel til at koldbrygge kaffe i! Kinto har arbejdet hårdt på at lave den helt perfekt koldbrygningskande, så du får den allerbedste koldbryggede kaffe.

Denne karaffel er lavet i varmebestandigt glas og du kan brygge både te og kaffe i den. Den er virkelig nem at rengøre, da den kan gå i opvaskemaskinen.
Der kan være 1 liter væske i flasken. 

Sådan laver du koldbrygget kaffe

Til en kande koldbrygget kaffe, skal du bruge groftkværnede kaffebønner. Fyld filteret i karaflen op med en passende mængde, der passer til den styrke du ønsker. Hvis du ikke har prøvet at brygge kold kaffe før, anbefaler vi at du starter med at brygge ud fra målestoksforholdet 1:4. Dvs 1 del kværnet kaffe til 4 dele vand.

Hæld kaffebønnerne op i filteret i karaflen og sæt filteret fast. Herefter fylder du karaflen med koldt vand og skruer låget på.

Nu skal kaffen trække i køleskabet i min. 12 timer. Derfor er det en god idé at sætte kaffen over om aftenen, så har du kold kaffe næste dag.

Koldbrygget kaffe er fantastisk at drikke som det er eller når du skal lave iskaffe. Den er knap så bitter, som hvis du brygger kaffen varm og køler den ned. Men du får stadig koffeinen og den gode smag med fra bønnerne.

Du kan bruge alle slags kaffebønner til koldbrygget kaffe, men du får klart det bedste resultat med en bønne af høj kvalitet, som du selv kværner.

Sådan laver du koldbrygget te

Du brygger koldbrygget te næsten på sammen måde som med kaffen.

Fyld filteret med din yndlingste. Du skal bruge 1,5 gange så meget te, som du normalt vil bruge til en kande. Er du i tvivl, så start med 2-3 spiseskefulde.

Sæt filteret fast i karaflen, og hæld koldt vand over teen. Lad karaflen stå på køkkenbordet i 1/2 - 1 time, og sæt den herefter i kølekabet. Lad nu teen trække i min. 8 timer, f.eks. natten over.

Du kan sagtens bruge tebladene igen en gang mere, så skal du blot lade teen trække i dobbelt så lang tid.

Al slags te kan bruges til koldbrygget te, men det anbefales at bruge en af de mere søde varianter hvis du gerne vil slukke tørsten i iste på en varm sommerdag.

Gratis gaveindpakning
30 dages returret
Fri fragt over 349,- til Danmark
Bestil inden kl 16 for afsendelse idag

Kurven er tom