Kaffe

Her kan du finde kaffe til enhver smag! Om du er til økologisk Fairtrade kaffe, hele kaffebønner, mørkristet kaffe, kaffe med smag eller noget helt femte, så findes der med garanti en god kvalitetskaffe for dig. Fælles for alle vores kaffetyper er, at de består af udvalgte kaffebønner, der er sammensat for at give dig den optimale kop kaffe. 

Hos NORU ønsker vi at bringe god smag og velvære ind i din hverdag og har nøje udvalgt de bedste mærker: Dibarcafé, Lavazza, IllyClipper, ENZO Espresso, La Posada, KAFFE specialisten, Estate Coffee, ØNSK og vores eget mærke NORU.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hvilken kop kaffe er du til?

Kaffe er ikke bare kaffe. Først og fremmest findes der kaffebønner fra forskellige dele af verden, som kan kombineres på flere måder. Derudover findes der økologiske og ikke-økologiske kaffebønner samt det populære Fairtrade, der sikrer dig kaffe med omtanke for miljø og mennesker. Dertil kommer ristningen af kaffebønnerne, som også i den grad er med til at afgøre smagen på din kop kaffe.

Og det stopper ikke her. Valget af formalet kaffe eller hele kaffebønner samt din tilberedning af selve kaffen har også betydning for smagen. Og skal det gå hurtigt, kan vi anbefale dig de lækre instant kaffebønner fra Clipper.

Men hvilken type kaffe skal du så vælge? Hos NORU er kaffen allerede sammensat af de bønner, der sikrer dig den bedste kop kaffe. Herefter bliver de letristet, mellemristet eller mørkristet, alt efter hvilken smagsoplevelse, man ønsker at opnå med kaffen.

Det er så dit job at vælge de kombinationer og den ristningsmetode, der falder i din smag - og ikke mindst om du skal købe hele kaffebønner eller formalet kaffe. Den sidste del vil vi forklare dig lidt om her, så du er sikker på at vælge det, der passer ind i din hverdag.

Psst! Hvad med at prøve et af NORUs kaffe abonnementer, så du får sendt din friske kaffe direkte til din hoveddør? Det kan du læse meget mere om lige her.

Hele kaffebønner eller formalede - hvad skal du vælge?

Har du tidligere prøvet at blive klogere på, om du skal købe hele kaffebønner eller formalet kaffe? Hvis du har det, så ved du nok godt, at de fleste eksperter altid anbefaler dig at købe din kaffe i hele bønner og selv male dem.

Og ja, det er også rigtigt, at friskkværnet kaffe giver den mest velsmagende kaffe. Det gælder både for kaffe tilberedt i f.eks. espressokande, stempelkande eller moccakande og for helt almindelig filterkaffe. 

Dog er det vigtigt at huske, at de forskellige tilberedningsmetoder kræver, at du enten maler kaffen groft eller fint. Så det kan faktisk være lidt af en kunst at ramme plet, når det kommer til at lave kaffe med bønner, du selv maler. Til gengæld kan du lave den perfekte kop kaffe, så snart du har styr på at kværne de friske bønner til dit behov. Så der er rigeligt at se frem til!

Tip: Vil du gerne i gang med at kværne din egen kaffe? Så tjek vores kaffekværn og få gode råd til, hvordan du maler din egen kaffe lige her!

Du kan nok godt fornemme, at brug af hele kaffebønner, som du selv maler kan være lidt af et projekt? Fortvivl ikke! 

Her hos NORU ved vi godt, at en travl hverdag kan stå i vejen for at lave den ultimative smagsoplevelse, hver gang du sætter vand over til kaffe. Derfor kan du også her på siden købe formalede kaffebønner - og det er slet ikke værst endda!

At købe malede bønner er det nemme valg og derfor perfekt til dig, der enten ikke har tid til eller simpelthen ikke gider at kaste dig ud i at male hele bønner. Det skal ikke afholde dig fra at få den gode kop kaffe, du har fortjent. 

Dog vil vi anbefale dig at bruge den almindelige formalede kaffe i filter, da de typisk er malet til dette behov. Ønsker du formalet kaffe til espressokander eller moccakander, så skal kaffen være finere malet. Her skal du gå efter decideret espressokaffe eller kaffe, der er finmalet.

Så er du til en simpel kop filterkaffe, kan du sagtens få en god oplevelse med kvalitetskaffe, der er formalet. Husk blot, at formalet kaffe mister smagen hurtigere end hele kaffebønner. Så brug helst dine malede bønner inden for et par uger, så snart du har åbnet posen.

3 tips til alle kaffedrikkere:

  • Brug altid friskt, koldt vand, når du laver kaffe. Så får du langt den bedste smagsoplevelse.
  • Sørg for at bruge friskristet kaffe - uanset om der er tale om hele bønner eller formalet kaffe.
  • Opbevar din kaffe tørt og køligt i en lufttæt beholder eller pose.
Gratis gaveindpakning
30 dages returret
Fri fragt over 349,- til Danmark - ellers 33,-
Bestil inden kl 16 for afsendelse idag

Kurven er tom