Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Te

Der er 333 varer.
Velkommen til en verden af hygge og nydelse!

Te er verdens mest udbredte aromatiske drik, og den laves almindeligvis ved at overhælde friske eller tørrede plantedele med varmt eller kogende vand. Drikken indtages enten varm eller afkølet, og sødes ofte med sukker eller honning, ligesom mange foretrækker at drikke te med enten mælk eller citron....

Læs mere
Viser 1 - 24 af 333
Velkommen til en verden af hygge og nydelse!

Te er verdens mest udbredte aromatiske drik, og den laves almindeligvis ved at overhælde friske eller tørrede plantedele med varmt eller kogende vand. Drikken indtages enten varm eller afkølet, og sødes ofte med sukker eller honning, ligesom mange foretrækker at drikke te med enten mælk eller citron.

Hos NORU købe te af høj kvalitet til fornuftige priser! Vi har te fra hele verden og til enhver smag - også hvis du ønsker økologisk te, koffeinfri te, eller hvis du er på udkig efter hvid, sort eller grøn te, te-infusioner, chai, urtete eller spændende og nøje sammensatte teblandinger! Vi fører både løse teblade i lækre dåser, løse teblade i pakker eller poser, tebreve, hele teblomster og skønne teperler!

Vores teer kommer fra de allerbedste leverandører, og i vores udvalg finder du fantastisk te fra blandt andet fra Chaplon Tea, NUTE, Kusmi Tea, KAV, David Rio, Min Yndlings Te, Clipper og ikke mindst os selv - du kan nemlig også købe NORUs egne delikate teer. 

Ganske kort om ægte te

Ægte te er altid fremstillet af blade eller nye skud fra teplanten Camellia Sinensis. Den kommer i mange forskellige varianter og omfatter bl.a. sort te, grøn te og hvid te - læs meget mere om de forskellige typer te her

Ægte te indeholder bl.a. opkvikkende koffein, antioxidanter, og vanddrivende stoffer.

Ganske kort om urtete

Urtete er - som den ægte te - fremstillet af friske eller tørrede plantedele. Urtete fremstilles dog på grundlag af andre planter, urter, blomster, bær og frugter end fra teplanten, og dette er årsagen til, at den ikke kategoriseres som “ægte” te. 

Almindeligvis er urtete helt fri for opkvikkende koffein, hvilket gør, at mange foretrækker urtete om aftenen og lige inden sengetid.

Mere end blot en drik!

For mange mennesker er en god kop varm te - eller et lækkert glas isafkølet te om sommeren - mere end blot en drik at få varme i kroppen af eller læske ganen på. For nogen er te ligefrem forbundet med sanselighed, og hele oplevelsen med brygning, servering og indtagelse af teen er nærmest at sammenligne med en seance - nogenlunde på samme vis som de traditionelle japanske te-ceremonier, hvis formål først og fremmest er åndelig udrensning. 

Uanset om man tager sin tebrygning og -indtagelse lige så seriøst, som man gør i Japan, eller ej, er der ingen tvivl om, at oplevelsen for mange starter starter, så snart øjnene falder på tedåsen i køkkenskabet. Her har indpakningen en særlig betydning! Meget af den te NORU forhandler, kommer i virkelig lækker og indbydende indpakning, der i øvrigt også kan anvendes til andre  formål, når den gode te er drukket. Dette gælder blandt andet NUTEs super lækre og genanvendelige tedåser i FSC-certificeret birketræ og Chaplon Teas flotte og funktionelle sorte. Så søger du en dejlig helhedsoplevelse med din te, hvor du også kan anvende te-emballagen til andre formål efterfølgende, bør du måske især kaste blikket på disse brands - men det er klart, at udover synet af tedåsen eller -posen på køkkenbordet har synet af selve tebladene, den indbydende duft og den delikate smag naturligvis den afgørende indflydelse på den samlede te-oplevelse!

Det perfekte tilbehør til brygning og servering af te

Vil man lave sig en perfekt kop varm te, skal man først og fremmest bruge en god tekande eller en kop/krus - gerne med indbygget tefilter. Mangler du en god, pæn og funktionel tekande eller andet lækkert te-udstyr, så har vi hos NORU et super lækkert udvalg af lækre tekander i forskellige størrelser, tesier og teæg, smukke tekrus med og uden indbygget tefilter og andet lækkert udstyr til tebrygning og -servering.

Rengøring

Sørg i øvrigt altid for at dit udstyr til tebrygning er rent - og helst helt fri for gamle garvesyre-belægninger, der kan give din te en ubehagelig bismag. Skyl gerne tekanden med lidt kogende vand inden brug - dermed får du både skyllet løse urenheder væk og får samtidig lunet kanden inden brug.

Perfekt te til flere gæster på én gang - sådan gør du!

Det kan være svært at overskue, hvordan man brygger lige præcis én kop - eller ét krus - te til flere personer, således at der ikke efterfølgende skal smides en mængde halvkold te fra kanden ud, inden man kan brygge en ny frisk kande te til sine gæster. Her er en helt simpel metode: 

  • Beregn først, hvor mange teblade, der skal anvendes til det antal kopper/krus, der skal brygges. Oplysninger om rette mængde teblade pr. kop kan almindeligvis findes på tebladenes emballage - ellers læs om dosering for forskellige tetyper her.

  • Hæld tebladene i tekandens filter, et te-æg eller bare direkte i kanden (hvis du har filter i tekandens tud, har filter i dine krus/kopper eller har et løst tefilter, som teen kan hældes igennem, når du skænker teen i kopperne)

  • Kog rigeligt vand, og lad det afkøle til rette temperatur - læs om rette vandtemperatur for forskellige tetyper her.

  • Hæld kogt tempereret vand i tekanden ved at bruge en af de tekopper eller tekrus, som teen senere skal drikkes af. Der skal bruges en kop/krus vand pr. person, der skal have te - samt en ekstra kop “til kanden”. 

  • Lad teen trække efter anvisningerne på emballagen - eller læs om trækketid for forskellige tetyper her - og servér den helt friske og nybryggede te!

NORUs top-5 bestseller for te 

  1. Chaplon Fuldmåne Te - en skøn og rigtig lækker te, som er vores absolutte bestseller! Teen er lavet på grøn te tilsat citrongræs og lakrids. Fuldmåne te er mild og forfriskende og har en skøn eftersmag af lakrids.

  2. Turkis Blanding fra Min Yndlings Te - en koffeinfri og økologisk urte te, med en fantastisk smag af ingefær og lakrids. Teen er lavet på lakridsrod, citrongræs, pebermynte og ingefær og har vundet Great Taste Awards i 2015!

  3. Morning Tea fra NUTE - en skøn økologisk te-blanding med en rigtig god smag! Teen er lavet på Sort Assam te, som er tilsat lækre rabarberstykker.

  4. Chai Latte Vanilla fra KAV - en sød chai latte med en god krydret smag. Denne lækre chai latte er lavet på grøn og sort te tilsat honning, vanilje, kardemomme, nellike og kanel. 

  5. Chaplon Silvery Jasmin Pearls Te - en økologisk perle te med masser af fantastisk god smag! Lækker økologisk perlete, som er lavet af den fineste hvide te, der er tørret med friske jasminblomster.