Te

Hos NORU får du te i allerhøjeste kvalitet til fornuftige priser. Vi har te fra hele verden og til enhver smag. Om du ønsker en ren økologisk te, hvid-, sort- eller grøn te, te infusioner, chai latte eller nøje udvalgte teblandinger, findes der her en te for dig. 

Vores udvalg kommer fra Chaplon Tea, Kusmi TeaNUTE, Min Yndlings TePukka, Cli...

Hos NORU får du te i allerhøjeste kvalitet til fornuftige priser. Vi har te fra hele verden og til enhver smag. Om du ønsker en ren økologisk te, hvid-, sort- eller grøn te, te infusioner, chai latte eller nøje udvalgte teblandinger, findes der her en te for dig. 

Vores udvalg kommer fra Chaplon Tea, Kusmi TeaNUTE, Min Yndlings TePukka, Clipper og vores helt egne lækre NORU te blandinger. Derudover finder du også de kendte David Rio chai blandinger samt chai te fra KAV. NORU er din garanti for at få økologi, bæredygtighed og velvære i topklasse!

Hos NORU får du te i allerhøjeste kvalitet til fornuftige priser. Vi har te fra hele verden og til enhver smag. Om du ønsker en ren økologisk tehvid-sort- eller grøn te, te infusioner, chai latte eller nøje udvalgte teblandinger, findes der her en te for dig. 

Vores udvalg kommer fra Chaplon TeaKusmi TeaNUTEMin Yndlings TePukkaClipper og vores helt egne lækre NORU te blandinger. Derudover finder du også de kendte David Rio chai blandinger samt chai te fra KAV. NORU er din garanti for at få økologi, bæredygtighed og velvære i topklasse!

Vil du vide mere om de forskellige te-typer, så klik her.

Velkommen til en verden af te og nydelse

NORU udvælger altid de bedste leverandører til dig, så du kan nyde din te med god samvittighed og glade sanser. Husker du at bruge dine sanser aktivt?

Her er 4 tips til den ultimative te oplevelse

Skærp dine sanser for at nyde din te endnu mere. Du får her 4 tips til hvordan du gør:

1. Se!

Din te oplevelse starter allerede ved synet af dine fine te æsker eller metaldåser. Derfor elsker vi f.eks. Chaplon Tea, Clipper og Pukka te. Nogle mennesker går mere op i den visuelle del af en oplevelse end andre, men prøv at tage dig et øjeblik til at nyde den fine indpakning af din te. 

Det samme gælder selve teen - bemærk farverne og teksturerne i din te. Kig nysgerrigt på teen og forestil dig de eksotiske teplantager rundt omkring i verden, hvor den te du nu står med i hænderne, engang startede sin rejse. Forestil dig den lange rejse teen har været på, for nu at nå til dig. Under bæredygtige forhold naturligvis.

2. Duft!

Duft til din te inden du laver den. Det sætter gang i den næste sans i din te oplevelse med ekstra nydelse - nemlig lugtesansen. Bemærk duften, som glædeligt forbereder dig på den rene fornøjelse, som venter dig. Har du gæster på besøg, så lad også dem dufte til teen, inden du serverer den. Duften af de rene teblade eller te blandinger øger nydelsen i din te oplevelse.

3. Smag!

Når du har lavet din te klar, er det tid til at smage. Vi har hver især ca. 10.000 smagsløg, med omkring 1.000 receptorer hver. Det vil sige at du i princippet kan genkende ti milliarder forskellige smagsindtryk! 

Hvis du drikker en te blanding eller infusion, så se om du kan fornemme alle undertonerne af teens smagsnuancer, som de er beskrevet på pakken. Kan du smage jordbærene og strejfet af vanilje? Kan du mærke krydderierne på tungen? Koncentrer dig om at smage grundigt på din te. Det hjælper selvfølgelig, hvis den ikke er alt for varm - derfor: vær tålmodig, så du ikke brænder dig ;)

4. Føl!

Den sidste sans i vores 4 tips er følesansen. Mærk hvordan den varme te, varmer dig indefra. Perfekt til en af de mange kolde dage i Danmark. Om sommeren kan du drikke din te, som en kold iste, og nyde at blive let afkølet. Men ærligt, det er jo de kolde efterårs- og vinterdage, vi har flest af her i Norden - og der er teen en helt perfekt drik.

Rigtig god fornøjelse med din næste te oplevelse med ekstra nydelse :)

Det perfekte te-tilbehør

Går du og mangler den perfekte tekande eller tekop som giver den bedste smagsoplevelse, så har vi her hos NORU udvalgt de bedste til dig! Den flotte tekanden fra Kinto (som bl.a. bruges af NOMA) giver din te en uovertruffen smag. Med indbygget filter i låget, får tebladene nemlig lov at flyde frit rundt i hele vandet og olierne fra teen får derved nemmere ved at trække ud. 

Sådan laver du perfekt te til flere gæster på én gang

Du spilder vel ikke din elskede te, vel? Når du f.eks. har 10 te drikkende gæster på besøg kan det være svært at administrere mængden. De vil alle gerne smage din nye yndlings Chaplon te og du beslutter dig for at lave en kande... eller to.

Der skal ikke være te til overs, når først du har serveret den første kop, for hvem gider drikke næste kop, som er kold og måske har trukket for længe? Måske vil nogen af dine gæster kun have én kop, mens andre er klar på mere. Så hvor meget te skal du lave?

Eller endnu værre: Du har brygget en kande te, men der var ikke nok til alle - fordi dit øjemål ikke holdt stik. Nu skal du lave ekstra te, mens halvdelen af dine gæster nyder deres te og resten kigger tålmodigt på.

Bare rolig! Vi afslører den simple løsning til dig her, så alle dine gæster får perfekt brygget te på samme tid og uden spild:

Varm kop metoden

  1. Hæld frisk kogt vand op i antallet af kopper, som du skal bruge. En kop pr. person.
  2. Har du te kopper i forskellige størrelser, så sørg for at hæld vand op i alle dem du skal bruge, så du får præcis den mængde vand, du skal bruge til din te.
  3. Det afmålte vand hældes derefter over i en tekande til at brygge teen.
  4. Hold øje med vandets temperatur inden du tilsætter selve teen.
  5. Hvor meget te du skal bruge til det antal personer I er? Beregn og tilsæt den præcise mængde te i tekanden.
  6. Lad teen trække efter anvisningerne på te emballagen.
  7. Til sidst serverer du din te fra tekanden til hver af dine gæster samtidig. 
  8. Ønsker nogen af dine gæster en kop mere, gentager du blot metoden.

Voila! Vandet måles præcist og ingen ekstra te vil blive efterladt i tekanden, når den er brygget og hældt op. Og endnu vigtigere! Ingen gæster bliver snydt for en perfekt kop te - serveret samtidig med de andre gæster. The devil is in the detail ;)

OBS!
Sørg altid for at din tekande er ren! Skyl den evt. med kogende vand inden brug, så er kanden også fin lun til du har din te klar og vil servere den.

Læs mere
per side
Viser 1 - 12 af 201 varer
Viser 1 - 12 af 201 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder