Brands

Alle varer fra brand Min Yndlings Te

Er du på udkig efter virkelig lækre urteteer, så tag et kig på de otte interessante økologiske te-blandinger fra det prisvindende nordjyske brand "Min Yndlings Te”. Teerne er alle håndblandede og er helt uden kunstige tilsætningsstoffer, ligesom alle teerne - på nær en enkelt - er helt uden koffein.

Vil du gerne have en urtebaseret te, der indeholder lidt stimulerende koffein? Så prøv også den bløde og friske Grå Blanding med grøn te og lakrids!

Hvad er min Yndlings Te?

Min Yndlings Te har hovedsæde i Nordjylland og er grundlagt af Kirsten Kronborg, der har mange års erfaring med brug af urter til forskellige helsefremmende formål. Hun er selv passioneret tedrikker, og har egenhændigt foretaget udvælgelse og sammensætning af de forskellige urter af høj kvalitet til de fine urteteblandinger, som Min Yndlings Te tilbyder. Min Yndlings Te har modtaget internationale prestigefulde priser for flere af sine skønne teer.

Hvilken urtete skal jeg vælge?

Blandt teerne fra Min Yndlings Te finder du både friske, milde, runde og intense smage, og det kan være svært at vælge mellem de forskellige skønne blandinger.


Orange blanding - En skøn urtete med citrongræs, pebermynte og 9 andre interessante urter til dig, der vil have en koffeinfri økologiske kaffe med en frisk og let sødlig smag.

Gul blanding - En fantastisk velsmagende, økologisk og koffeinfri urtete med gurkemeje, citrongræs, havtorn og hjertensfryd. Min Yndlings Te modtog i 2017 den internationale pris Great Taste Award for netop denne urtete-blanding.

Lyserød blanding - En intenst smagende økologisk og koffeinfri urtete med dejlig smag af ingefær,
citrongræs, hjertensfryd, anis og rødkløver.

Blå blanding - Endnu en vidunderligt smagende økologisk og koffeinfri urtete på basis af kamilleblomster, hjertensfryd, pebermynte, citrongræs og brændenælde. Min Yndlings Te modtog i 2014 den internationale pris Great Taste Award for netop denne urtete-blanding.

Turkis blanding - En super lækker og frisk, økologisk og koffeinfri urtete med lakridsrod, citrongræs, pebermynte og ingefær. En te med masser af smag og en vidunderlig duft.

Grå blanding - Den eneste te fra Min Yndlings Te, der ikke er helt koffeinfri. Urteblandingen med
lakridsrod, citrongræs og pebermynte indeholder også kinesisk grøn te, der tilfører blandingen friskhed og opkvikkende egenskaber. En super lækker te, der også er præmieret med den internationale Great Taste Award i 2016.

Grøn blanding - Endnu en prisvindende økologisk og koffeinfri urtete-blanding fra Min Yndlings Te, der modtog en Great Taste Award for teen i 2016. Denne dejlige urtete har den lifligste smag og duft af pebermynte og indeholder lakridsrod, pebermynte og fennikel.

Rosa blanding - En virkelig spændende urtete med masser af skønne økologiske urter i smuk forening. Teen, der har masser af smag, indeholder lakridsrod, lemongræs, pebermynte, fennikel, anis, brændenælde, hjertensfryd og løvetand.

Trækketid

Min Yndlings Te anbefaler, at man lader sin urtete trække i 5-10 minutter - eller så længe man nu har lyst til… De forskellige teblandinger kan nydes varme eller kolde.

Læs mere
per side
Viser 1 - 24 af 26 varer
Viser 1 - 24 af 26 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder