Orange Blanding  - 11 urter, 75 gram

Orange Blanding - 11 urter, 75 gram

30,00 kr

3 Varer

11 lækre økologiske urter sammensat i lækker koffeinfri urte teblanding med masser af smag. Her finder du både lakridsrod, kamille, pebermynte, lemongræs og meget mere.

Klik her og læs mere om produktet

+

loader

Fås også som:

Info om varen

Du finder hele 11 urter i den Orange Blanding fra Min Yndlings Te - en urte te der virkelig spænder vidt i indholdet. Du finder urter som lemongræs, pebermynte og fennikel der giver den friske smag. Og lakridsrod, kamille, og anis der tilføjer teen en sød smag. Alt i alt går hele urte kompositionen op i en højere enhed og giver dig en skøn smagsoplevelse.

Fordi teen udelukkende er lavet af urter, er den også fri for koffein. Så den kan fint drikkes f.eks. som en kop godnat te. 
Der er udelukkende brugt 100% økologiske urter til te blandingen, så du undgår sprøjtegifte og kunstgødning.


Teen skal blot trække i 5-10 minutter før du kan drikke den. Du kan dog sagtens lade den trække længere, da teen ikke bliver besk og heller ikke indeholder garvesyre. I så fald får du en te med mere intens smag.

 

Ingredienser: Lemongræs, pebermynte, brændenælde, lakridsrod, kamille, romersk kamille, løvetand, hjertensfryd, padderokke, anis og fennikel.

Varenr. 39-20-11
EAN: 5712452107026

Produkt data

  • Mærkning
  • Økologisk
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder