Filtrér produkter

Pris
0kr - 937kr
Materiale

Brands

Alle varer fra brand NORU

Her på siden finder du et stort udvalg af NORU’s egne varer. Nedenfor finder du både solide kaffebønner, økologiske Fairtrade kaffebønner, økologisk te blandinger og verdens bedste kakao.

Med NORU's varer er du garanteret en unik smagsoplevelse, som ikke kan fås andre steder. Vi har personligt håndplukket alle vores varer ude i den store verden, og er altid på udkig efter nye produkter til dig, som kan leve op til vores smagsdommeres høje forventninger. Vi går meget op i økologi, så du kan nyde din te eller kaffe med god samvittighed.

Læs mindre

Køb særligt udvalgte kaffebønner online hos NORU

Når du vælger NORU’s kaffe, får du ikke nødvendigvis de mest kendte kaffebønner, men derimod de bedste blandinger, som vi har fundet rundt omkring i verden.

I vores blandede kaffebønner mødes Sydamerika og Afrika, så du får det bedste fra hvert kontinent. En af vores egne favoritter er Gastrónomo, med bønner fra Columbia, Sumatra, Kenya og Brasilien.

Ønsker du at holde igen med koffeinen? Så har vi også sørget for at du kan få koffeinfri kaffe, som ikke går på kompromis med smag og fylde. Vores koffeinfri kaffe kan både bruges til stempelkande, filterkaffe og espresso.

Hvilken kaffe er din nye favorit?

Kender du ikke vores kaffe endnu, er vores Kaffe smagsprøve helt perfekt til dig! Her får du 3 poser af 50 gram kaffebønner, så du kan finde din favorit.

Hvad gør NORU’s te til noget særligt?

NORU’s te er særligt udvalgte blandinger, som vi elsker, og som vi ikke har kunnet finde andre steder. Hvad end du savner en ny teblanding, som du kan imponerer dine gæster med, eller en ny Grøn Morgente eller Grøn Aftente, så finder du det hos NORU.

Blandt vores mest eftertragtede blandinger finder du den økologiske Cool Mint te og Hyggete, men vi synes bestemt også du skal prøve vores øko hvid te med citrus og lakrids. Den er virkelig noget særligt!


Vidste du...

At du kan få leveret din kaffe eller te lige til døren? Med vores abonnement kan du få leveret kaffe og te til døren - helt uden besvær! Med andre ord, du løber aldrig tør for kaffe igen og du er samtidig sikret en høj kvalitet til gode priser. Faktisk har vi Danmarks billigste kaffe abonnement!

Vores kunder er også rigtig glade for muligheden for at ændre deres næste levering eller sætte den på pause helt op til 2 dage før en planlagt levering. Det giver dig en fleksibilitet og frihed, hvis dit kaffe behov ændrer sig i perioder eller du tager på ferie.

Læs mere om vores kaffe og te abonnement her.

Læs mere
per side
Viser 1 - 100 af 137 varer
Viser 1 - 100 af 137 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder