Søde sager

NORU har udvalgt de mest vidunderlige og delikate søde sager til dig. Du fortjener intet mindre. Så vi har fundet de bedste leverandører til dig! Når du har lyst til lakrids, karameller eller fudge, så er det her du skal kigge.

Vi går kun ind for lækre smagsnuancer - hvad end det er klassikere i bedste kvalitet eller eksperimenterende sager, som overrasker dine smagsløg. NORUs udvalg er altid en god overraskelse og et kærligt stykke forkælelse.

Under søde sager finder du finsk luksus lakrids fra Black Lakrids og unikke karameller og fudge fra Karamelleriet. Produkterne er dansk produceret, gerne håndlavede og kvaliteten er i topklasse.

Vi kan desværre ikke forføre dig med duften af de skønne produkter før du har bestilt dem hjem i din stue - så prøv vores søde sager og nyd smagen i godt selskab.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

NORUs favoritter - særligt udvalgt til dig

Hver og en har vi vores egen smag, når det kommer til slik. 

Måske er du mest til klassikere uden så meget pjat? Eller også elsker du at prøve noget nyt, som overrasker? Vi har derfor udvalgt et par bud til dig, som passer til netop din smag.

Hvis du er i tvivl om hvilket af ovenstående lakrids og karamel du skal vælge, så synes vi du skal prøve vores favoritter her:

 

Til dig med en søde tand ud over det sædvanlige:

  • “Sød lakrids karameller” fra Karamelleriet.
  • “Sød finsk lakrids” fra Black Lakrids.

Til dig, der lever livet på kanten og går ind for det modige valg:

  • “Finsk lakrids med jordbær” eller “Finsk lakrids med chili” fra Black Lakrids.
  • “Fkr. Næsvis” eller “Strandsten” fra Karamelleriet.

Til dig, der elsker en god klassiker i bedste kvalitet:

  • “Chokolade Karameller” fra Karamelleriet.
  • “Salt finsk lakrids” fra Black Lakrids.

 

Lær NORUs leverandører af lakrids og karamel bedre at kende: 

Om Black Lakrids

Black Lakrids leverer kvalitet og et lækkert udtryk ved hvert produkt. Lakridsen er finsk og findes i forskellige varianter - dåser af 170 gram og fine æsker af 90 gram. Hvad end du er til sødt, salt, chili eller jordbær, så har Black Lakrids en ny favorit til dig.

Om Karamelleriet

Hos Karamelleriet laver de kun håndlavede produkter - og det foregår i København og på Bornholm. Karamelleriet er startet af to ildsjæle med en fælles drøm og stor respekt for det gamle håndværk. Deres karameller er karakteriseret af en dyb, intens smag.

Smuk gaveindpakning
30 dages returret
Fri fragt over 349,- til Danmark
Bestil inden kl 15.45 for afsendelse idag

Kurven er tom