Søde sager

Der er 223 varer.

Vi har alle vores egne præferencer og hver sin smag, når det kommer til slik og knas og søde sager i det hele taget. Måske er du mest til klassikere uden så meget pjat og så mange dikkedarer? Eller du elsker måske at prøve noget nyt, som overrasker og - måske - begejstrer? Hos NORU har vi til vores sortiment håndplukket nogle af vores egne favor...

Vi har alle vores egne præferencer og hver sin smag, når det kommer til slik og knas og søde sager i det hele taget. Måske er du mest til klassikere uden så meget pjat og så mange dikkedarer? Eller du elsker måske at prøve noget nyt, som overrasker og - måske - begejstrer? Hos NORU har vi til vores sortiment håndplukket nogle af vores egne favoritter, som vi ved, at vores kunder også er specielt glade for. Mon ikke vi også har noget for netop din smag? Prøv for eksempel disse:

Til dig med en særligt sød tand

Til dig med lyst til det nye og anderledes

Til dig, der elsker gode klassikere i allerbedste kvalitet

  • “Frugtkarameller” fra Karamelleriet - Håndlavede bløde karameller med skøn frisk smag, som også børn finder uimodståelig.

  • “Salt finsk lakrids” fra Black Lakrids - danskproduceret kvalitetslakrids, når den er allerbedst.

Vi kan desuden tilbyde en mængde andre søde sager, som er mindst lige så dejlige som eksemplerne ovenfor. Tag et godt kig nedenfor, hvor du blandt andet også finder de vildt populære vingummier fra Wally & Whiz, bolsjer fra Blåvand Bolcher og Cartwright and Butler og meget meget andet lækkert til den søde tand.

Læs mindre
Læs mere