Søde sager

Søde sager - særligt udvalgt til dig

Vi har alle vores egne præferencer og hver sin smag, når det kommer til slik og knas og søde sager i det hele taget. Måske er du mest til klassikere uden så meget pjat og så mange dikkedarer? Eller du elsker måske at prøve noget nyt, som overrasker og - måske - begejstrer? Hos NORU har vi til vores sortiment...

Læs mindre

Søde sager - særligt udvalgt til dig

Vi har alle vores egne præferencer og hver sin smag, når det kommer til slik og knas og søde sager i det hele taget. Måske er du mest til klassikere uden så meget pjat og så mange dikkedarer? Eller du elsker måske at prøve noget nyt, som overrasker og - måske - begejstrer? Hos NORU har vi til vores sortiment håndplukket nogle af vores egne favoritter, som vi ved, at vores kunder også er specielt glade for. Mon ikke vi også har noget for netop din smag? Prøv for eksempel disse:

Til dig med en særligt sød tand

Til dig med lyst til det nye og anderledes

Til dig, der elsker gode klassikere i allerbedste kvalitet

  • “Frugtkarameller” fra Karamelleriet - Håndlavede bløde karameller med skøn frisk smag, som også børn finder uimodståelig.

  • “Salt finsk lakrids” fra Black Lakrids - danskproduceret kvalitetslakrids, når den er allerbedst.

Vi kan desuden tilbyde en mængde andre søde sager, som er mindst lige så dejlige som eksemplerne ovenfor. Tag et godt kig nedenfor, hvor du blandt andet også finder de vildt populære vingummier fra Wally & Whiz, bolsjer fra Blåvand Bolcher og Cartwright and Butler og meget meget andet lækkert til den søde tand.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
per side
Viser 1 - 100 af 202 varer
Viser 1 - 100 af 202 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder