Filtrér produkter

Pris
33kr - 299kr

Brands

Alle varer fra brand BARÚ

Her finder du de lækre og overraskende Swirly Drink Powders fra BARÚ. NORU fører både de skønne kakaopulvere og de formidable chai latte pulvere, der gemmer på søde overraskelser i form af små chokoladefigurer eller bittesmå skumfiduser i pulveret. Med BARÚ får du simpelthen skønne smagsoplevelser med et twist!

Læs mindre

Belgiske BARÙ er en ung og entusiastisk virksomhed, der blandt andet producerer næsten uimodståelige kakaopulvere og chai latte pulvere med indbyggede overraskelser i form af små skumfiduser eller chokoladefigurer i pulveret.

I BARÙ ser man sig selv som lidt flyvske, lidt oprørske, legesyge, originale og som store fans af belgisk surrealisme - altsammen noget, som påvirker firmaets produktudvikling, produktsortiment og måden man ser sine kunder - eller fans, som BARÙ kalder disse - på.

BARÙs mål er løbende og kontinuerligt at kunne overraske og forbavse firmaets kunder og inkarnerede fans med forkælelse i form af små og store overraskelser i de dejlige produkter - som tilligemed er af rigtig høj kvalitet!

I BARÙ vægter man klassiske produktionsmetoder meget højt, ligesom man er meget fokuseret på, at firmaets produkter skal være spækket med delikate naturlige ingredienser, hvorfor man søger i videst muligt omfang at undgå brug af kunstige farve- og tilsætningsstoffer og til gengæld anvende ægte bourbon vanilje, naturlig honning og andre "rene" og naturlige råvarer i firmaets produkter.

I BARÙ fremstiller man firmaets delikate chokoladeprodukter ud fra princippet:


"Kun det bedste er godt nok til vores fans - fra chokolade til indpakning!”.

 

NORUs udvalg af BARÙ-produkter

BARÙs produktion bygger på klassiske traditioner for fremstilling af belgisk chokolade af meget høj kvalitet. Produkterne er dog meget nutidige, populære, moderne og fulde af små overraskelser. Prøv f.eks.:

 

Fluffy Marshmallow Chocolate

Et super lækkert og fint kakaopulver med små fluffy skumfiduser, der langsomt smelter i den varme cremede kakao. Kakaopulveret skal blot tilsættes varm mælk, sojamælk, mandelmælk eller kokosmælk og omrøres - så er den skønne varme kakao med skumfiduser klar til at blive nydt.

 

White Chocolate Latte

Et indbydende kakaopulver med små hvide belgiske chokoladefigurer, der smelter stille og roligt i den cremede varme kakao. Pulveret skal blot tilsættes varm mælk, sojamælk, mandelmælk eller kokosmælk og omrøres.

 

Swirly Chocolate & Figurines

Endnu et fabelagtigt kakaopulver til varm og lækker kakao. Dette fine pulver er tilsat små belgiske mørke chokoladefigurer med minimum 55% kakaoindhold, og det skal blot tilsættes varm mælk, sojamælk, mandelmælk eller kokosmælk og omrøres, før det er klar til at nydes.

 

64% Dark Hot Chocolate

Virkelig delikat pulver med stor smag af intens mørk kakao. Pulveret skal blot tilsættes varm mælk, sojamælk, mandelmælk eller kokosmælk og omrøres. Top eventuelt den meget lækre kakao med en stor klat flødeskum og et drys revet chokolade.

 

Chocolate Chai Latte

Anderledes og skønt chai latte pulver med et twist. Pulveret er lavet på dejlig sort te med små sjove chokoladefigurer, kanel, ingefær, nelliker og bourbonvanilje. Teen skal blot tilsættes varm mælk, sojamælk, mandelmælk eller kokosmælk og omrøres.

 

Spicy Chai Latte

Endnu et fantastisk chai latte pulver til lækker cremet chai te. Pulveret er lavet på sort te med skønne og varme krydderier, som giver en dejlig balance i smagen. Også dette pulver skal blot tilsættes varm mælk, sojamælk, mandelmælk eller kokosmælk og omrøres, hvorefter den varme krydrede chai latte kan nydes.

 

HUSK…

…at vi hos NORU også har et stort udvalg af lækkert tilbehør. Blandt andet kan du finde de skønneste krus og kopper, som er som skabt til varme chokolade- og chaidrikke!

Velbekomme!

 

Læs mere
Viser 1 - 19 af 19 varer
Viser 1 - 19 af 19 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder