Grov sennep - Hybengaarden

Grov Sennep - 200 gram

Grov sennep er simpelthen sennep, når sådanne er bedst - lækkert krydret og med bid!

71-123-06
39,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Dette er senneppen, der forsvinder som dug for solen! Skøn, krydret efter alle kunstens regler og med masser og atter masser af skøn smag - sådan udmærker Grov sennep fra Hybengaarden sig. Her får du en fantastisk sennep af ordentlig kvalitet, der ikke alene går perfekt ovenpå de hjemmelavede gourmet-hotdogs og -burgere, men også er perfekt til påskens gammeldags “skidne æg”, i saucer til fisk og grillet kød, som tilbehør til eksempelvis “old style” kogt torsk og æggekage og ikke mindst i diverse saucer, marinader og dressinger. Brug den også gerne som tilbehør til sylte og i glaseringen til ovnstegt skinke.

Kan du lide sennep, men er lidt træt af de der “slave-sennepper” i plastflasker fra supermarkedet, eller synes du, at de mange dijon-sennepper i dagligvarehandlen er lidt kedelige og unuancerede, så bør du unde dig selv at smage denne grove sennep fra Hybengaarden, som netop har en dyb og mangefacetteret smag.

  

Indhold: 200 gram

Ingredienser: Vand, GROFTMALEDE SENNEPSFRØ, Brændevinseddike, Hvidvinseddike, Salt, Sherryeddike, Sukker, naturlig estragonaroma og krydderier

Produktoplysninger

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)