Grov sennep - Hybengaarden

Grov Sennep - 200 gram

Hybengaarden
71-123-06

Grov sennep er simpelthen sennep, når sådanne er bedst - lækkert krydret og med bid!

Beskrivelse

Dette er senneppen, der forsvinder som dug for solen! Skøn, krydret efter alle kunstens regler og med masser og atter masser af skøn smag - sådan udmærker Grov sennep fra Hybengaarden sig. Her får du en fantastisk sennep af ordentlig kvalitet, der ikke alene går perfekt ovenpå de hjemmelavede gourmet-hotdogs og -burgere, men også er perfekt til påskens gammeldags “skidne æg”, i saucer til fisk og grillet kød, som tilbehør til eksempelvis “old style” kogt torsk og æggekage og ikke mindst i diverse saucer, marinader og dressinger. Brug den også gerne som tilbehør til sylte og i glaseringen til ovnstegt skinke.

Kan du lide sennep, men er lidt træt af de der “slave-sennepper” i plastflasker fra supermarkedet, eller synes du, at de mange dijon-sennepper i dagligvarehandlen er lidt kedelige og unuancerede, så bør du unde dig selv at smage denne grove sennep fra Hybengaarden, som netop har en dyb og mangefacetteret smag.

  

Indhold: 200 gram

Ingredienser: Vand, GROFTMALEDE SENNEPSFRØ, Brændevinseddike, Hvidvinseddike, Salt, Sherryeddike, Sukker, naturlig estragonaroma og krydderier

Produktoplysninger

Vægt
200 gram

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)