Mountain Etiopisk Sidamo Kaffebønner - Mountain Coffee

Mountain Etiopisk Sidamo

Mountain Coffee
100-10-05

Lækre mørk-ristede kaffebønner med stor fylde og lav syrlighed.

Beskrivelse

Spændende, krydret og fyldig kaffe med intens smag og skøn duft fra det varme Etiopien, der har stolte traditioner for dyrkning af kaffebønner.

Med den dejlige Etiopisk Sidamo Mørk fra Mountain Coffee får du en skøn kaffe, der har masser af smag, stor fylde, fine aromatiske undertoner af blåbær i smagen og kun et strejf af syre. Den er lavet på Etiopiske Sidamo kaffebønner, der er dyrket i højderne og anses for at være af allerfineste slags.

Nyd denne dejlige kaffe både til hverdag og til fest, og husk at god kaffe også med stor succes kan anvendes i blandt andet en lang række mousser, cremer, kageglasurer etc. Prøv også - hvis du er til krydret mad med stor fylde i smagen, at tilsætte lidt stærk brygget Etiopisk Sidamo Mørk til kraftige gryderetter. Især de gryderetter, der indeholder chilli, får en skøn dyb smag, når de tilsættes lidt stærk kaffe.

Kaffen kommer i en smart vakuumpose med ventil, der gør, at de helt nyristede kaffebønner har kunnet pakkes umiddelbart efter ristningen, og at bønnerne kan bevare den fulde aroma igennem

Indhold: 1 kg kaffebønner
Bryggemetode: stempelkande, filterkaffe, espressokaffe.
Formalingsgrad: Hele kaffebønner
Ristning: Mørk 
Smag: Stor fylde og lav syrlighed

Produktoplysninger

Bryggemetode
Espresso
Filterkaffe
Stempelkande
Formalingsgrad
Hele Kaffebønner
Ristning
Mørkristet
Fyldighed
5 ud af 5
Syrlighed
2 ud af 5
Vægt
1000 gram

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (1)