Mountain Økologisk Fairtrade Darkroast - 1 kg

Mountain Økologisk Fairtrade Darkroast - 1 kg

Økologiske & Fairtrade kafferbønner der er mørkristet - let syrlighed og god fylde.

100-10-08
234,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Med Økologisk Fairtrade Darkroast kaffen får du den herligste smagsoplevelse. Kaffen er mørk, meget fyldig med undertoner af god kakao og med et strejf af syrlighed i smagen.

Denne vidunderlige kaffe er sammensat af økologiske Fairtrade-mærkede kvalitets-kaffebønner, som er dyrket i højlandet forskellige steder i verden. Når kaffebønner dyrkes i højlandet, bliver modningsperioden længere, og dette er til stor fordel for udviklingen af smagen i kaffen. Fairtrade-mærket gives alene til kaffebønner, som blandt andet fremstilles og handles under forhold, som understøtter fair handelsvilkår og bæredygtighed - både nu og fremover.

Brug også denne fantastiske kaffe til desserter - eksempelvis er den perfekt til den italienske dessertklassiker Tiramisu, ligesom den også er virkelig delikat som smagsgiver i lækker hjemmelavet flødeis.

Økologisk Fairtrade Darkroast fra Mountain Coffee er lige efter ristningen pakket i en smart vakuumpose med ventil, der gør, at bønnerne til fulde bevarer sin aroma igennem længere tid, hvis de i øvrigt opbevares efter forskrifter.

Indhold: 1 kg kaffebønner
Bryggemetode: stempelkande, filterkaffe, espressokaffe.
Formalingsgrad: Hele kaffebønner
Ristning: Mørk 
Smag: Meget stor fylde og lav syrlighed

Ristning: 5 af 5
Syrlighed: 1 af 5
Fylde: 3 af 5

Produktoplysninger

Mærkning
Fairtrade
Bryggemetode
Espresso
Formalingsgrad
Hele Kaffebønner

Du vil eventuelt også synes om

Bedømmelse Anmeldelser (0)