• -12%
Jule Te m. Mandel fra Te Specialisten

Jule Te m. Mandel

TE Specialisten
92-20-15

En sød og let krydret jule te, hvor jule mandel aromaen rigtig spæder sig. I teen finder du blandt andet lækre hakkede mandler, orangeskaller, krydderier samt kanelstykker og tørrede enebær. En skøn også smagsfuld sort te med en dejlig smag af mandel .

35,00 kr. 40,00 kr. -5,00 kr.

Beskrivelse

Med Jule Te med mandel fra Te Specialisten får du en fantastisk sort te som er tilføjet en god smag af mandel. En sort te som er spækket med en let krydret jule smag samt en sød og krydret duft - alt i alt en lækker jule te med en god jule aroma. En te der er helt perfekt at varme sig på, i den kolde højtid og er med til at bringe julestemningen inden for. I teen finder du orangeskaller, nelliker, kanelstykker, hakkede mandler, tørrede enebær, saflorblomst og skøn aroma. En lækker smagsblanding, hvor dine smagsløg rigtig bliver forkælet. Teen har en dejlig duft af mandel og krydderier.

Skal du bygge den bedste kop te, så anbefaler vi at du benytter dig af en åben tesi eller en tekande med en åben tesi. Du finder blandt andet vores populære tesi her.
Skal du rigtig julehygge med te-gæster, så kan vi anbefale at brygge teen i en tekande og anvende en tevarmer, og gerne en hvor du kan se flammen fra fyrfadslyset. Med sådan en tevarmer får du nemlig en rigtig hyggelig og varm stemning som sammen med den skønne jule aroma fra teen, ikke kan gøre andet end at skabe god julehygge. Du finder UNITEA tevarmeren her.

Indhold: 100 gram
Trækketid: 5 minutter

Ingredienser: Sort te, orangeskaller, nelliker, kanelstykker, hakkede mandler (3%), tørrede enebær, saflorblomst og aroma.

Produktoplysninger

Varianter
Sort te
Vægt
100 gram
Økologisk
Nej
Smag
Appelsin
Kanel

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)