Hybenmarmelade med havtorn (310 gram) - Hybengaarden

Hybenmarmelade med havtorn

Hybengaarden
71-120-02

Fantastisk velsmagende præmieret hybenmarmelade af allerbedste kvalitet. Denne lækre marmelade, har fået tilføjet en skøn smag af havtorn.

Beskrivelse

Skøn og meget velsmagende klassisk marmelade af danske solmodnede hyben fra Hybengaarden. Denne marmelade smager fantastisk og har en skøn farve og konsistens med stykker af virkelig lækre hyben og en dejlig syrlig smag af havtorn. Til marmeladen anvender Hybengaarden alene hyben, der er dyrket på egne marker eller på andre arealer i Danmark.

Denne lækre Hybenmarmelade smager simpelthen på alle måder af sol og sommer. Spis den på friskbagt brød med rigtig smør, til de gode og delikate oste, i lagkagen, på pandekager, i desserter etc. Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan anvende denne kvalitetsmarmelade til. Hyben sammen med havtorn, giver en skøn og pikant smag af sommer og vesterhavsklitter. Nyd denne delikatesse som tilbehør til vildt, grillretter, oksekød og ost. 
Du kan også med fordel nyde denne marmelade på dit morgenbrød, eller som tilbehør til desserter - den er især lækker til is.

Indhold: 310 gram

Ingredienser: Hyben, vand, æble, sukker, havtorn, 0,8 % citronsaft, geleringsmiddel (pektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 351 KJ / 84 kcal
Fedt: 0,4 g
- Heraf mættede fedtsyrer: 0,0 g
Kulhydrat: 18,7 g
- Heraf sukkerarter: 15,1 g
Kostfibre: 1,9 g
Protein: 0,1 g
Salt: 0,02 g

Produktoplysninger

Indhold
310 g
Farve
Orange

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)