• -43%
  • Økologisk
Snaps Bornholm Gaveæske - 8 x 5cl

Snaps Bornholm Gaveæske - 8 x 5cl

Bornholm Spirits
122-100-01

En god gaveæske med 8 små flasker snapper á 5 cl fra Snaps Bornholm. Hver snaps har fået sin egen lækre smag og er en god gave til snaps-elskeren. I gaveæsken finder du også et drinkskort med drinks lavet af de 8 forskellige snaps. Læs mere om de 8 forskellige snaps og hvilke smage de har længere nede på siden.

169,00 kr. 299,00 kr. -130,00 kr.

Beskrivelse

Her finder du den helt perfekte gave til snaps-elskeren! I Snaps Bornholm Gaveæske, får du 8 små økologiske flasker snaps, med 5 cl i hver flaske, så der er rigeligt til at smage på. De 8 flasker snaps er med 8 forskellige smage, som alle giver dig sjove, smagsfulde og rigtige gode smagsoplevelse inden for snapse-verden.

Udover de 8 lækre små flasker snaps fra Bornholms Snaps, får du også et drinks-katalog med forskellige drinksopskrifter lavet på de 8 flasker snaps. Så hvis du / modtageren ikke er til smagen af snaps, så kan disse fantastiske drinks måske give en anden oplevelse af snaps.

En dejlig gaveæske, som giver dine / modtagerens smagsløg en masse smagsoplevelser. Gaveæsken er især god at tage i brug til påskefrokosten, til julefrokosten, brunchbordet, polterabend eller blot til søndag morgen, hvor dagen skal starte med en lille skarp.

De 8 forskellige smagsvarianter du finder i gaveæsken er:

  1. Chili
  2. Havtorn, dild og agurk
  3. Figen
  4. Hindbær, ingefær og granatæble
  5. Vanilje
  6. Blåbær og citron
  7. Lakrids
  8. Chili og Honning

Alle 8 udvalgte smagsvarianter i gaveæsken, er økologiske og fra Bornholm Snaps faste sortiment. Så det er bare om at prøve sig frem og finde den bedste smag for dig / modtager. Så kan du nemt supplerer den op, men en hel flaske god snaps. Du finder alle varianter fra Snaps Bornholm, lige her.

Produktoplysninger

Alkohol
Ja
Økologisk
Ja
Indhold
5 cl
Alkoholprocent
40%
Type
Snaps
Land
Danmark

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)