Med denne smukke mælkekande fra Forever går du ikke galt i byen når du skal finde en ny skumme-kande til barista hjørnet derhjemme i køkkenet. Størrelsen på kanden er perfekt, når du skal skumme mælk til en caffé latte eller en lækker kop kakao!
Kanden kan også bruges som en dekorativ mælke- eller flødekande på kaffebordet. Det smukke og enkle design gør at den vil passe ind på langt de fleste kaffeborde.
Mælkekandens faste konstruktion i blankpoleret rustfrit stål og den drypfrie tud, gør kanden moderne og praktisk. Kanden kan nemlig både rengøres nemt i hånden eller blot komme i opvaskemaskinen. Du bør dog være opmærksom på at en opvaskemaskine godt kan give små ridser i overfladen med tiden. Nogle synes det giver et fedt look, andre vil hellere bevare det oprindelige udseende på kanden.
En kande af rustfrit stål holder i MANGE år. Den er slidstærk og går ikke i stykker af en tur på gulvet. Men pas på, det kan godt koste en enkelt lille bule. Det betyder dog ikke noget for brugen af kanden, men ser naturligvis ikke så pænt ud.
Mælkekanden fås som her med plads til 600 ml, eller i en mindre udgave med plads til 350 ml.
Sådan får du det bedste mælkeskum
Du opnår det bedste resultat med din mælk, hvis du fylder kanden halvt op. Så er der plads til at mælken kan blive slynget ordentlig rundt i kanden, ude at skvulpe over. Fylder du for lidt i kanden, er der ikke ordentlig plads til at din tip på skummeren kan komme ordentlig ned i mælken. Så halvt fyldt er den helt perfekte mængde.
Sørg for at få skummet alle de store luftbobler ud af din mælk. Den færdige mælk skal mest af alt minde om tyk, hvid maling. Har du lidt luft tilbage i mælken når den er færdig, kan du banke kanden forsigtigt ned i bordet et par gange for at slå boblerne ud af mælken. Det kan også hjælpe at slynge mælken lidt rundt nede i kanden.
Der er nogle der bruger er termometer til at holde øje med mælkens temperatur, så du ikke får al for varm mælk. Bliver den alt for varm, vil duften og smagen mest af alt minde om risengrød, så det vil du gerne undgå.
Men har du ikke et termometer, så fortvivl ikke. Når du skummer, så hold din ene hånd under kanden. Når kanden bliver for varm at holde under, så har mælken en ganske fin temperatur.
Husk at holde kanden på skrå mens du skummer, så hjælper du mælkens rotation godt på vej.v
Bedømmelse Anmeldelser (0)