Smagfuld Bolcher, marcipan og chokolade fra Almuegaarden

Smagfuld Bolcher, marcipan & chokolade

Almuegaarden
93-45-59

En fin æske med de fantastiske smagsfuld bolsjer med smag af marcipan og chokolade. De lækre grønne bolsjer har en kerne af lækkert drageé fyld - fyldt med smag! Og så er bolsje-overfladen rundt om let porøs, så du nemt kan knase bolsjet.

Æsken har en rigtig god størrelse, der gør den oplagt at lægge i en gavekurv eller bare bruge som en lille hverdags overraskelse.

55,00 kr.

Beskrivelse

Smagfuld Bolcher, marcipan & chokolade er lækre fyldte bolsjer fra Almuegaarden. Bolsjerne er gode bolcher med det lækreste dragé fyld som smager skønt af lækker marcipan - rigtig gode fyldte bolcher. Bolcherne har fået en flot grøn farve som giver dem et ekstra delikat udtryk.

Almuegaarden har med deres Smagfuld serie, lavet flere fyldte bolcher hvor smagen er helt i højsædet. De har lagt stor vægt på at bevise, at smag og fyldte bolcher hører rigtig godt sammen. 

Bolcherne kommer i en fin æske som både er perfekte til dig selv, men også er rigtig fin som gave. Skal du i stedet give en gave med tre lækre varianter fra Almuegaarden, så har vi en fin rød gaveæske til det lige her. Du kan fylde alle varianter fra Almuegaardens sortiment i gaveæsken: Både poserne og Smagfuld æskerne passer perfekt ned i.

Indhold: 100 gram

Ingredienser: 
Sukker, glukose, kakao, MARCIPAN (MANDLER (53%), sukker, invertsukkersirup, vand), majsstivelse, aroma, farvestof (E141), salt.

Produktoplysninger

Vægt
100 gram
Sukkerfri
Nej
Glutenfri
Ja
Smag
Chokolade
Marcipan

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)